Bajban minden idők egyik legjobb akció 'sci-fijének' rebootja, elvesztette a rendezőpárosát a produkció

A 2019-es Aki bújt és a 2022-es Sikoly nagy sikereinek köszönhetően Tyler Gillett és Matt Bettinelli-Olpin rendezők megkapták a hőn áhított feladatot, hogy John Carpenter Menekülés New Yorkból című filmjének felújítását rendezzék!

Míg a rendezők, akiket együttesen "Radio Silence" néven ismerhetünk (Chad Villella producerrel együtt), 2023-ban még friss információkat adtak a folyamatról, az elmúlt hónapokban kevés újdonsággal szolgáltak a projekt állását illetően.

Ráadásul a Radio Silence azt is megerősítette, hogy a közelgő Sikoly 7 kapcsán háttérbe vonulnak és még nem jelentették be azt sem, mi lesz a következő rendezői projektjük.

Az akadály, a Carpenter-remake útjában

Az eltelt évek alatt elváltak a projekt és a rendezők útjai. A páros arra hivatkozik, hogy a saját időbeosztásukkal együtt a korlátozott időkeret és a jogokkal kapcsolatos problémák miatt nem tudtak továbblépni a projektben, és ezért nem sikerült belevágni eddig az újjáélesztésbe sem. 

De akkor most dolgoznak még a projekten vagy sem?

Egy interjúban Gillett megerősítette: "Sajnos nem. [...]  Azt hiszem, ez végül is csak egy trükkös jogkérdés. Volt egy kicsi időablak és mi végül nem voltunk abban a helyzetben, hogy elkapjuk ezt az ablakot. De ki tudja? Utólag visszagondolva őrültségnek tűnik, hogy azt gondoltuk, A Sikoly után egy John Carpenter-franchise-ba fogunk. Sosem lehet tudni. Még mindig van érdeklődés iránta, és volt néhány beszélgetésünk róla, de hivatalosan nem kötődünk a projekthez."

A páros legújabb alkotása az Abigail című vámpíros sztori már a mozikban!

28 Abigail  (2024)

horror | thriller

Néha a gyerekek egészen szörnyűek tudnak lenni. Miután egy kétbalkezes bűnözőkből álló banda elrabolja egy prominens alvilági figura 12 éves lányát, az 50 millió dolláros... több»