Csak ma 5(!) kihagyhatatlan film és sorozat került fel streamingre, mutatjuk (Netflix, HBO Max, Prime Video - május 8., 2024)

Ha kifogytál volna a sorozatokból vagy filmekből, akkor megjött néhány új és visszatér egy régi nagy kedvenc! Érkezik a Bodkin, a török Köszi, jöhet a következő és visszatér a 2. évaddal a Hazug csajok társasága: Nyári iskola is.

Ha van előfizetésed adott streaming szolgáltatóhoz, elég csak a kiválasztott műsor mafab adatlapján legörgetned a "Hol nézheted" fülig , kattintanod az ott elhelyezett streaming ikonra és már mehet is popcorn/nachos&házimozi&chill!

Jó szórakozást!

#5

50 THE GOAT  (2024)

Amazon Prime Video

A valóságshow-k legendái versenyeznek azért, hogy kiérdemeljék minden idők „legnagyobb valóságshow-szereplője” címet. több»

A valóságshow-k legendái versenyeznek azért, hogy kiérdemeljék minden idők „legnagyobb valóságshow-szereplője” címet. De hogyan működik pontosan a GOAT? A műsort bejelentő sajtóközlemény szerint: "14 reality szupersztár - a Bachelorette-ektől a háziasszonyokon át a Survivorokig, a Drag Racerekig és mindenkiig a kettő között - költözik a GOAT Manorba Daniel Tosh házigazda felügyelete alatt, hogy több mint 20 kihívásban versenyezzenek, és közben elnyerjék egymás bizalmát vagy megtörjék egymást. A régi kedvencek új oldalukról mutatkoznak be, miközben 200 ezer dollárért küzdenek... a minden idők legjobbja címért." Úgy néz ki, hogy lesz valamiféle struktúra, amiben a kihívások megnyerése a biztonságért és a hatalomért, és a sztárok kiesése az út során. Úgy tűnik, mostanában az új műsorok, amelyekben valóságshow-sztárok szerepelnek, nagy divatnak számítanak. És az olyan sorozatok nyomában, mint az Árulók és a Gazemberek háza után tehát jön a The GOAT, az Amazon sorozata is.
#4

dráma | horror | misztikus

HBO Max

A lányoknak a második évadban még több szörnyűséggel kell szembenézniük – egyrészt ott van a nyári iskola a pihenés helyett, másrészt felbukkan egy újabb ellenség, aki... több»

Az új évad premierje két epizóddal május 9-én, csütörtökön lesz! Ezt követően hetente jelennek majd meg az új epizódok, a finálé pedig június 20-án kerül képernyőre. A sorozat nem sokkal az első évad eseményei után veszi fel a fonalat, és továbbra is a klasszikus horrorfilmekből merít majd ihletet, a nyári évad időnként a Texasi láncfűrészes mészárlás és a Midsommar hangulatát idézi majd - derül ki a társ-showrunnerek, Roberto Aguirre-Sacasa és Lindsay Calhoon Bring nemrég adott interjújából. Összességében "az ijesztgetések ezúttal egy kicsit nagyobbak, rosszabbak és merészebbek" Millwood lakói számára.
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett... több»

Miután barátai és egy jóképű séf segítségével felépül első szerelmének árulásából, a sikeres ügyvédnő, Leyla Taylan elvállalja a híres harmadik feleség, Tuba Tepelioğlu válási ügyét, amelyet az év ügyeként is emlegetnek. Szemben áll vele Cem Murathan, a sorozatos párkapcsolati elhagyó, aki 15 év alatt három különböző nőtől vált el. Leyla a legszenvedélyesebben fogja védeni ügyfelét ezzel a nárcisztikus férfival szemben. Ez a szenvedély azonban felrobbantja az egész helyzetet...
#2

30 Bodkin  (2024)

(4)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»

A május 9-én bemutatásra kerülő Bodkin főszereplői podcasterek vegyes csapatát alakítják, akik a címadó írországi kisváros látszólag idilli külseje alatt zajló aljas dolgok után nyomoznak, ahol 25 évvel ezelőtt több rejtélyes eltűnés történt...Miközben megpróbálják kideríteni az igazságot a város éves Samhain-ünnepségén az eltűnt emberekről, hőseink rájönnek, hogy Bodkin ugyan kicsi, de nagyon nagy titkokat rejt. "Valójában arról szól, hogy milyen történeteket mesélünk általában, és milyen történeteket mesélünk magunknak, és milyen erőszakot tudunk elkövetni magunkkal és másokkal szemben". - mondta a rendező.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

"Unalmas, átlagos, semmi új vagy eredeti nincs benne. Mintha a film készítői azon igyekeztek volna, hogy neadjisten nehogy megsértsenek bárkit is a filmjükkel, mert akkor baj lesz. Így pedig egy langyi altató lett." - írta a filmről nándi99 nevű mafab tagunk. A film sztorija: Lana lánya, Emma hazatér Londonból, és váratlanul bejelenti, hogy heteken belül férjhez megy. Csakhogy a minden a feje tetejére áll, amikor Lana tudomására jut, hogy a férfi, aki elrabolta a lánya szívét, nem más, annak a férfinak a fia, aki egykor összetörte az övét.