Mától a Netflixen: Új romantikus vígjáték sorozattal ugrik fejest a hétvégébe a platform

Mától elérhető a Netflixen a Bertan Basaran rendezésében készült Köszi, jöhet a következő című romantikus vígjáték sorozat.

A történet szerint Leyla Taylan, a sikeres ügyvédnő évek után újra beleveti magát a randevúk világába, hogy végre túl tudjon lépni azon, hogy előző kapcsolatában összetörték a szívét. Barátai és a jóképű séf, Şeyyaz segítségével legyőzi a szakítás okozta fájdalmat, és a híres harmadik feleség, Tuba Tepelioğlu ügyvédje lesz az „év válási ügyének” tartott ügyben. 

A sorozat főszerepében Laçin Ceylan, Serenay Sarikaya, Bade İşcil, Metin Akdülger, Boran Kuzum, Zeynep Tugçe Bayat és Meric Aral láthatók.

A Köszi, jöhet a következő mától tehát elérhető a Netflixen, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett... több»