Tom Selleck frissen megjelent memoárjában ír arról, milyen igazságtalanságokkal volt kénytelen szembesülni a CBS nagysikerű sorozatának, a Magnum forgatásán.

A színész You Never Know című kötetében írja, hogy miután a stúdió megtagadta a stábtól, hogy a sorozat utolsó évadát követően bónusz kifizetésben részesítsen mindenkit, személyesen kínált fel kollégáinak 1000 dollárt.

“Nem akartam, hogy bárki azt higgye, hogy az utolsó évad csak egy trükk volt, hogy több pénzt kapjak” - jegyzi meg Selleck az emlékirataiban a produkcióval kapcsolatban. Selleck mindemellett azt is írja, hogy a szerződés tárgyalások során arra kérte a stúdiót, hogy adjanak a stábnak 1000 dolláros bónuszt mindaddig, amíg a Magnum P.I. A 8. évad a költségvetés alatt és időben elkészült. Selleck szerint a stúdió "azt válaszolta, hogy semmilyen körülmények között nem beszélhetnek stábbónuszokról, mert ez veszélyes precedenst teremtene".

“Mindig akkor hivatkoztak precedensre, ha a szerződésben foglaltakon túlmutató eredeti gondolatod volt. Őszintén szólva, ez felhúzott” - tette hozzá a színész. Selleck végül úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az ügyet, és talált egy kiskaput, hogy a stábja megkapja a megérdemelt bónuszokat azzal, hogy biztosította, hogy a stúdió "jelentős" személyes bónuszt adjon neki az utolsó évadért.

79 Magnum  (1980)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Thomas Magnum, a laza magánnyomozó Hawai szigetén próbálja meg teljesíteni megbízásait, miközben veszélyes és izgalmas kalandokba keveredik. Szerencsére TC, Rick és Higgins... több»