Júniusban a SkyShowtime-on: 6 kiemelt premierfilm, sorozat és évad, amire érdemes lesz odafigyelned

A SkyShowtime júniusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint Az auschwitzi tetováló és a Kingstown polgármestere második évada. Filmekben sem lesz hiány, hiszen például a Milli Vanilli, Az elnök különgépe: Halálos játszma, és a gyermekek legnagyobb örömére a Trollok: Együtt a banda című film is érkezik a streaming-szolgáltató kínálatába.

 

#6

animáció | családi | kaland | vígjáték

Telekom TVGO | SkyShowtime (2024.06.14.)

Két fergeteges kaland után, amelyekben őszinte barátságukat és rendületlen flörtölésüket mutatták be, Pipacs és Ágas most már hivatalosan is egy pár lett, #ágpacs néven.... több»

Az igaz barátságról és a folyamatos flörtölésről szóló két film után Poppy és Branch végre hivatalosan is egy párt alkot (#broppy). Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Poppy rájön arra, amit Branch eltitkolt előle: hogy egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak négy fiútestvérével együtt: Floyddal, John Doryval, Spruce-szal és Clayjel. A BroZone még akkor feloszlott, amikor Branch kisbaba volt, ahogy a család is, és Branch azóta nem is látta a testvéreit. Ám amikor Branch testvérét, Floydot zenei tehetsége miatt elrabolja egy aljas, szélhámos popsztárpáros – Velvet és Veneer –, Branch és Poppy egy szívfacsaró és érzelmes küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot a popkultúrából való kiesésnél is rosszabb sorstól. Június 14-től a SkyShowtime-on.
#5

dokumentum | életrajzi | zenés

SkyShowtime (2024.06.01.)

A bizarr, el nem mondott igazság a zenetörténet legnagyobb átverése mögött – a Milli Vanilli története. több»

Ez a lebilincselő dokumentumfilm a Milli Vanilli hírhedt popduó 1990-es években kirobbant playback- botrányának eseményeit mutatja be az üstökösszerűen felívelő népszerűségüktől a nyilvános bukásig. Június 1-től a SkyShowtime-on.
#4

akció | thriller

SkyShowtime (2024.06.01.)

Az újonc ügynök az eltérített Air Force One fedélzetén könyörtelenül harcol az energiaüzletet és az elnököt fenyegető terroristák ellen. több»

Az újonc titkosügynök első megbízatásán vesz részt az Air Force One fedélzetén, és rögtön élete legnehezebb próbatétele vár rá, mert a gépet terroristák térítik el, hogy meghiúsítsanak egy döntő fontosságú energiaügyletet. Mivel az elnök élete forog kockán, és a globális válság réme fenyeget, minden bátorságát és képességét be kell vetnie egy könyörtelen csatában, amely megváltoztathatja a történelem menetét. Június 1-től a SkyShowtime-on.
#3

60 A Mancs őrjárat  (2013)

(2)

akció | animáció | családi | kaland | sportfilm | vígjáték

HBO Max | Netflix | SkyShowtime | TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A Mancs őrjárat című mesesorozat főhőse Ryder, a bátor kisfiú, aki barátaiból álló csapatával mindig megmenti Kaland-öböl lakosait a közelgő veszélytől.

A PAW Patrol egy izgalmas animációs kalandsorozat óvodásoknak – főszereplői a 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder. A csapat latba veti minden problémamegoldó képességét, a humort és a menő járműveket is, hogy megvédjék Kalandváros lakóit. Marshalltól, a tűzoltó kutyától kezdve Chase- en, a rendőrkutyuson át Skye-ig, aki magasra tör helikopterével, minden blöki egyedi színfoltot és képességeket hoz a csapatba, bemutatva a csapatmunka és a helyes állampolgári viselkedés jelentőségét. Mindegyikük hátán egy speciális táska van, amelynek segítségével bármilyen helyzetben helyt állnak – akár cicákat, akár egy sziklaomlástól fenyegetett vonatot kell megmenteni! A hős csapat a legnagyobb kaland közepette is mindig szakít időt mókázásra, no meg egy kis szeretetteljes fülvakarásra Rydertől. A 10. évad új epizódjai június 14-től érhetőek el.
#2

dráma

SkyShowtime (2024.06.07.)

A Heather Morris regénye alapján készült film Lale Sokolov igaz története, akit a második világháború idején az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban azzal bíztak meg,... több»

A hatrészes sorozat Heather Morris Az auschwitzi tetováló című nemzetközi sikerregényén alapul, amelyet Lali és Gita Sokolov valós története ihletett, akik fogolyként találkoztak az auschwitzi koncentrációs táborban a holokauszt idején. Röviddel a megérkezése után Lali azt a feladatot kapja, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjára. Gitával (Anna Próchniak) is akkor találkozik, amikor a rabszámát a karjába tetoválja. Első látásra egymásba szeretnek, és ezzel kezdetét veszi vakmerő, felejthetetlen és emberi történetük. Premier június 7-től.
#1

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2024.06.06.)

Robbanások sorozata rázza meg Kingstown városát, amikor az orosz maffia új arca letelepedik a városban. Dúl a drogháború dúl a börtön falain belül és kívül egyaránt. A... több»

A Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, amint a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik. Június 6-tól a SkyShowtime-on.