Trend Új központot épített a szegedi Stravaco

Új központot épített a szegedi Stravaco

MTI | 2024.04.30 17:17

Új központot épített a szegedi Stravaco

Fotó: Stravaco Kft.

Uniós támogatással, egy csaknem 300 millió forintos beruházás részeként új irodaépületet alakított ki és bővítette eszköz- és gépállományát a szegedi Stravaco Építőipari Kft.

Hirdetés

A Stravaco Építőipari Kft. főként infrastrukturális projektek kivitelezésébe vesz részt, fő profilja a mélyépítés. A cég foglalkozik út- és vasút építéséhez, vízépítési feladatokhoz, környezetvédelmi beruházásokhoz, valamint ipari és kereskedelmi projektekhez kapcsolódó földmunkák elvégzésével, az elmúlt években pedig komoly tapasztalatot szerzett különböző bontásokban is.

A növekvő irodai munkavállalói létszám miatt szükség volt a vállalkozás irodakapacitásának bővítése. Ezért a cég Szabadkai úti telephelyén új, 446 négyzetméteres bruttó alapterületű épületet alakítottak ki, amely képes kiszolgálni a növekvő ügyfélforgalmat is. Az épület hűtését és fűtését egy 16 kilowattos teljesítményű levegő-víz hőszivattyú biztosítja.

A beruházás leginkább hangsúlyos része az eszköz- és gépállomány bővítése volt: három kotrógépet, egy kompakt rakodógépet, valamint egy tömörítéshez használt VI-hengert állítottak üzembe. Az új, korszerű munkagépek lehetővé teszik a gyorsabb, pontosabb, költséghatékonyabb működést, és megoldják a vállalkozás korábbi kapacitásproblémáit.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink