Russell Crowe meta-horrorral jön, hátborzongató előzetest kapott a The Exorcism

A Vertical Entertainment közzétette az első előzetest a Russell Crowe és Ryan Simpkins főszereplésével készülő természetfeletti horrorfilmjéhez, Az Ördögűzéshez.

Crowe folytatja horrorfilmes sorozatát, miután 2023-ban A pápa ördögűzője és az év elején a Szunnyadó vérebek című filmekben is szerepelt. Simpkin számára sem idegen a horror műfaj, szerepelt már a Netflix Fear Street/A félelem utcája trilógiájának mindhárom részében, valamint a 2010-es évek közepén több horrorfilmben, mint például a Twixt vagy az Anguish.

Worthington, akit leginkább az Avatar franchise Jake Sullyjaként ismerhetünk, Joe szerepével debütál a horror műfajban.

Az alkotók

Joshua John Miller a rendező, a forgatókönyvet pedig társával, M.A. Fortinnal közösen írta. Az Ördögűzés Miller és Fortin második filmje a 2015-ös The Final Girls/Szöktetés a pokolból című horrorkomédia után. Emellett ők készítették az USA Network Az alvilág királynője  című drámasorozatát is. 

A sztori

Anthony Miller, egy problémás színész, aki egy természetfeletti horrorfilm forgatása közben kezd újra elborulni. Elidegenedett lánya, Lee (Simpkins) azon tűnődik, hogy apja vajon visszacsúszik-e a múltbeli függőségeihez, vagy valami sokkal baljósabb dolog áll a háttérben...

Az Ördögűzés június 7-én kerül a mozikba Amerikában. Mi is kíváncsian várjuk, elvileg idén nyáron érkezik a magyar mozikba is!

horror | thriller

Egy problémás múltú színész egy horrorfilm forgatása közben kezdi helyrehozni az életét. Mindeközben elidegenedett lánya azon tűnődik, hogy apja vajon visszacsúszik-e korábbi... több»