Megérkezett A nagy sorshúzás második évada, amelynek első szezonja rendkívül kedvező kritikai fogadtatásban részesült.

A sorozat egy kisváros történetét mutatja be, miután megjelenik egy titokzatos gép, amely azt ígéri, hogy feltárja mindenki valódi képességét. A lakosok ennek következtében munkahelyet váltanak, újragondolják kapcsolataikat, és megkérdőjelezik régóta vallott hiedelmeiket – mindezt egy jobb jövő érdekében. A második évadban a Morpho nevű gép felkészíti Deerfield lakóit a titokzatos "következő szakaszra". A kisváros ismét megkérdőjelezi mindazt, amit tudni véltek az életükről, a kapcsolataikról, a lehetőségeikről és magáról a Morphóról.

A sorozatot Todd Biermann és Jenée LaMarque rendezte. A főbb szerepekben Chris O'Dowdt, Gabrielle Dennist és Ally Makit láthatjuk.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról az Apple TV+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | misztikus | sci-fi | vígjáték

A Morpho gép felkészíti Deerfield lakóit a titokzatos „következő szakaszra”. Ahogy mindenki elmerül feltételezéseiben azt illetően, mi következik, új kapcsolatok alakulnak... több»