2022-es visszavonulása óta Bruce Willis-t - családja ekkor hozta nyilvánosságra afázia diagnózisát, melyről később kiderült, hogy frontotemporális demencia következménye - számos korábbi filmes munkatársa méltatta. Ezúttal Jerry Bruckheimer volt soron.

Bruckheimer Willist "adakozó fickónak" és "jó barátnak" nevezte. Úgy tűnik, hogy az Armageddon stábja a forgatás minden egyes hetének végén egy heti pénzes kasszát osztott szét. Willis pedig, gondoskodott arról, hogy a jackpotot a saját pénzével növelje, hogy a jutalom még nagyobb legyen.

A szuperproducer nemrégiben azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a színész igazán nagylelkű volt az 1998-as kasszasiker forgatásán: 

"Bruce annyira jó srác" - mondta Bruckheimer - "Annyira nagylelkű volt a stábbal. Voltak [pénzosztó] sorsolások, és ő egy csomó pénzt dobott a kalapba, és a stábtagok mindig elvittek valami szép extra pénzt a hét végén, akárki is nyert."

...és így mesélt róla egy másik nagy akciósztár

"Szerintem fantasztikus" - mondta Arnold Schwarzenegger tavaly májusban Willisről - "Ő volt, mindig is, évekig, évekig, az egyik leghatalmasabb sztár. És úgy gondolom, mindig is úgy fognak rá emlékezni, mint egy nagy, nagy sztárra. És kedves emberként. Megértem, hogy az egészségi körülményei miatt vissza kellett vonulnia. De általában mi sosem vonulunk vissza. Az akcióhősök újratöltődnek."

Schwarzenegger és Willis együtt szerepeltek Sylvester Stallone A feláldozhatók és A feláldozhatók 2 című filmjeiben, innen a közelebbi ismeretség.

82 Armageddon  (1998)

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

Egy óriási égitest száguld a Föld felé több tízezer kilométer per órás sebességgel. Úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen az ütközés, és így a Föld megsemmisülése is. A... több»