Tarol a Netflix előfizetők körében Alessandro Genovesi rendezése, A könnymester legendája.

Erin Doom azonos című bestsellerének adaptációja április negyedikén debütált a platformon, az elmúlt hetekben pedig gyakorlatilag megmászta a streamingóriás ranglétráját, hiszen két egymást követő hét után vezeti a nem angol nyelvű produkciók nézettségi listáját, mindemellett pedig a magyarországi előfizetők körében is ott van a top10 legnézettebb tartalom között.

Ami azonban igazán különlegessé teszi a sikerért, hogy ez a Netflix első olasz eredeti filmje, amely megszerezte a globális filmes sikerlista első helyét a nem angol nyelvű kategóriában.

 A film története két árvát követ, Nicát és Rigelt, akiket ugyanaz a család fogad örökbe a Sunnyside árvaházból, amelyet az ottani gyerekek Sírnak neveznek. Míg Nica naiv és ártatlan, addig Rigel jóval erőszakosabb természetű, és bár korábban gyűlölt ellenségei voltak egymásnak, új otthonukban egymásra találnak.

A mindössze 6,5 millió euróból forgatott produkció főszerepében Caterina Ferioli, Orlando Cinque, Simone Baldasseroni, Sabrina Paravicini, Alessandro Bedetti és Roberta Rovelli látható.

A könnymester legendája tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | fantasy | romantikus

A Sír falai között, az árvaházban, ahol Nica felnőtt, mindig is egy legenda keringett: a könnyek teremtőjéről, egy titokzatos mesteremberről, aki az emberek szívében lakozó... több»