Aki még nem látta volna a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke című filmet, mindenképpen pótolja be, mert ma érkezik a Netlixre a második rész, A sebejtő!

Zack Snyder űreposzának folytatásában Kora (Sofia Boutella) és forradalmár társai egy olyan ellenséggel néznek szembe, akiről azt hitték, már legyőzték: Atticus Noble admirálissal (Ed Skrein) és az Imperium légiójával. Minden erejükre szükség lesz, hogy kiszabadítsák Veldt falu lakóit az Anyavilág szorításából – és hogy megszabaduljanak saját tragikus múltjuktól.

Az első film önmagában is megállja a helyét, de Snyder nagyon örült a lehetőségnek, hogy az eposz két felét egészen más célokra használja fel. „Reményeim szerint, mivel két filmet tudtunk készíteni, az első filmben a karaktereket sikerült megismertetni a nézőkkel, hogy a közönség valóban megértse, miért harcolnak Veldt falul lakóiért” – nyilatkozta a Netflixnek. „A második részben pedig eljött a harc ideje.”

Olyan remek színészeket láthatsz a film főbb szerepeiben, mint a már említett Sofia Boutella, a Trónok harca sorozatból ismert Michiel Huisman, valamint a Felhőatlaszból ismert DooNa Bae

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»