Az Egy úr Moszkvában című sorozat a skót sztár, Ewan McGregor főszereplésével Alexander Rosztov történetét mutatja be, amely Amor Towles világsikerű regényén alapul.

Rosztov gróf az orosz forradalom után ébred rá, hogy egykor kiváltságos életét a történelem rossz oldalára helyezte. Szovjet bíróság elé kerül, és kivégzés helyett határozatlan időre száműzik a pazar Hotel Metropolba, ahol halálos fenyegetésnek teszi ki magát, ha valaha is megpróbál távozni. Az évek múlásával Rosztov új életet kezd a szálloda falai között, miközben odakint évtizedek viharos történelme bontakozik ki. Miután a gróf mindent elveszített, meg kell tanulnia, hogy az igazi gazdagság a szerelemben, a bátorságban és a közösségben rejlik.

Ewan McGregor, akit legtöbben a Star Wars-előzményfilmekből, a Fargóból és a Trainspotting-filmekből ismerhetünk, rendkívül lelkes és izgatott volt a szerep eljátszásakor, a sorozatban producereként is közreműködött. A sorozat rendezői Sam Miller és Sarah O'Gorman voltak. A Rotten Tomatoes-os 90%-os értékelése nagyszerű sorozatnézési élményt vetít előre!

Ha érdekel a széria, a mafabos adatlapról a SkyShowtime logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime (2024.04.18.)

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»