Carol Baum producer a múlt hét folyamán egy rendezvényen igencsak kemény szavakkal illette Sydney Sweeney-t.

Baum ugyanis azt mondta Sweeney-nek, hogy egyáltalán nem szép, és hogy nem is tud színészkedni, mindemellett a fiatal színésznő egyik legutóbbi filmjét, az Imádlak utálni-t egyszerűen “nézhetetlennek” minősítette.

Most Sweeney képviselete is reagált a kijelentésekre, amelyet a Variety magazin adott közre. “Milyen szomorú, hogy egy olyan nő, aki abban a helyzetben van, hogy megoszthassa a szakértelmét és tapasztalatát, inkább egy másik nőt támad. Ha ez az, amit az iparágban eltöltött évtizedei alatt tanult, és úgy érzi, hogy ezt illik tanítani a diákjainak, akkor ez szégyenletes. Egy női producer kolléga igazságtalan becsmérlése sokat elárul Baum asszony jelleméről” - olvasható a közleményben.

Baum, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Két test egy lélek, Örömapa és a Buffy, a vámpírok réme, New York Times filmkritikusával, Janet Maslinnal folytatott beszélgetés során tette a Sweeneyre vonatkozó becsmérlő megjegyzéseket Pleasantville-ben, N.Y.-ban. 

“Van egy színésznő, akit most mindenki szeret: Sydney Sweeney. Én nem értem Sydney Sweeney-t. A repülőn néztem Sydney Sweeney filmjét, mert látni akartam. Tudni akartam, hogy ki ő és miért beszél mindenki róla. Megnéztem ezt a nézhetetlen filmet, elnézést azoktól, akik szeretik ezt a ... romantikus vígjátékot, amiben emberek utálják egymást” - adta közre a Daily Mail Baum kijelentéseit.

“Azt mondtam az osztályomnak: 'Magyarázd meg nekem ezt a lányt. Nem szép, nem tud színészkedni. Miért olyan dögös?' Senki sem tudta a választ.” - tette hozzá a producer, aki a a Dél-kaliforniai Egyetem adjunktusaként tart órákat.

Baum képviselete a TMZ-n szerdán arról számolt be, hogy a producer "máris sajnálatát fejezi ki az egész ügy miatt", és "azt kívánja, bárcsak soha ne tette volna meg eredeti megjegyzéseit".

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»