Mától a Netflixen: Ez a 16+-os új animációs sorozat rávilágít az emberi vágyódás sötét oldalára

Mindenki jól ismeri a Grimm fivérek meséit, ugye? A Grimm: Horrorvariációk című anime-sorozatban ezúttal a húguk, Charlotte szemszögéből nyerhetünk betekintést a világhírű mesék világába, aki azon gondolkodik el, mi is történik a „Boldogan éltek, amíg meg nem haltak.”-zárlatok után.

A Grimm: Horrorvariációk egy április 17-én debütáló japán anime-sorozat, amelyet a Champ néven ismert csapat készített. A sorozat készítője a tokiói Wit Studio, producere George Wada.

Charlotte Grimm hangját Misato Fukuen kölcsönzi, akit a Hősakadémiából és a Soul Eater - Lélekfalókból ismerhet a közönség. Wilhelm Grimm szinkronhangja Kenji Nojima, a másik fivér, Jacob Grimm hangját pedig Tatsuhisa Suzuki adja.

Ha felkeltette az érdeklődésed a széria, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

animáció | dráma | fantasy

A klasszikus Grimm testvérek történetei által ihletett antológia hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel. több»