Edie Falco (galériánkban) még 2021-ben az Atlantic podcastben árulta el, hogy egy alkalommal ismét összeállt James Gandolfinivel, hogy újra eljátsszák Tony és Carmela Soprano szerepét.

A jelenet két évvel a sorozat fináléjának eseményei után játszódik, azután, hogy a Maffiózók sorozat sokak számára megdöbbentő módon zárult le. Gandolfini és Falco 2010-ben forgatta le a Sopranos “reuniont”, amikor LeBron James szabadúszó lett, miután lejárt a szerződése a Cleveland Cavaliersszel.

Az NBA összes csapata Jamest akarta szerződtetni, majd a Knicksnél jött az ötlet, hogy a sorozat sztárjaival készítsenek egy kisfilmet. A videóban többek között Chris Rock, Mike Bloomberg, Robert De Niro, Alec Baldwin és Spike Lee is feltűnt.

“Tony, annyira örülök, hogy New Yorkba költöztünk. Az élet most sokkal jobb" - mondja Carmela a férjének két évvel a Sopranók fináléja után.

“Igen, az élet itt most jó. Még akkor is, ha a tanúvédelmi programban vagyunk” - feleli Tony.

“Már csak egy helyet kell találnunk a barátodnak, LeBronnak, ahol lakhat. Ő milyen?” - kérdezi Carmelia.

“Ő egy modern fickó, de ragaszkodik a hagyományokhoz” - válaszolja Tony, miközben ketten folytatják a beszélgetést arról, hogy LeBron milyen lakásba és milyen New York-i negyedbe költözzön.

A 2021-es podcast-interjújában Falco elmondta, hogy maga is meglepődött azon, hogy Gandolfini beleegyezett abba, hogy újra eljátssza Tony Sopranót, mivel a színész korábban többször is visszautasította a hasonló felkéréseket.

“Akkoriban állandóan kaptuk ezeket a felkéréseket, persze James nem vállalta őket. És valahogy mégis beleegyezett ebbe a dologba, amin megdöbbentem. Azt hittem, hogy ez egy tréfa, amikor valaki azt mondta, hogy ő fogja megcsinálni... és aztán ott volt, Tony-nak öltözve. Biztos nagyobb kosárlabda rajongó volt, csak erre tudok gondolni” - mondta Falco.

A videó végül nem jelent meg, James ugyanis úgy döntött, hogy a New York Knicks helyett a South Beachre viszi tehetségét, és a Miami Heathez csatlakozik.

“Nem tudtam elhinni, hogy nem jött össze. Nem annyira a sorozat  miatt, csak arra gondoltam, hogy ez New York. Hogy mondhat valaki nemet New Yorkra, az Isten szerelmére? Mégis megtette” - mondta Flaco.

95 Maffiózók  (1999)

dráma | krimi

A maffiavezér, Anthony Soprano kénytelen pszichiáterhez fordulni, akinek beszámol magánéletének egyes aspektusairól, azonban vannak dolgok, melyekről nem beszélhet. Diszkréten... több»