OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

Hogyan érdemes részvényeken keresztül ingatlanba fektetni?

osztalekportfolio.com - 2019. augusztus 15., csütörtök 9:34

A legtöbb befektető kizárólag a magas induló osztalékhozamot nézi, amikor tőzsdén elérhető ingatlanos cégek (REIT-ek) részvényeibe fektet. Ez óriási hiba! Megfordult már a fejedben a következő kérdések bármelyike?

  • Miért tudnak a REIT-ek tartósan magasabb osztalékhozamot nyújtani, mint a "rendes" részvények?
  • Ha ezek az ingatlanos cégek szinte a teljes megtermelt nyereségüket kifizetik osztalékként, akkor mégis miből tudnak növekedni?
  • Tudtad, hogy a REIT-befektetéssel valójában egy tőkeköltség-hozam különbözetet játszol meg?

Néhány perc alatt megértheted az ingatlanos cégekbe történő befektetés lényegét, ha megnézed az alábbi rövid videót:


A videó a 2018 februári FALCON Method prémium hírlevél magyar nyelvű kiegészítőjének részlete. Ha hasznosnak találod, érdemes hozzáférést kérned a teljes videótárhoz, amiből igen sokat lehet tanulni.

Ha a fenti videórészletet érted, akkor angoltudás nélkül is tudod használni a prémium hírlevelet! (Sokan csinálják így, itt láthatsz és hallhatsz véleményeket.)

Amit még érdemes tudnod:

  • A magyar anyagokban a saját részvényvásárlásaimat és eladásaimat is megmutatom, elmondom.
  • Ha nagyon nincs időd, az egyoldalas, külön letölthető összefoglaló PDF alapján is tudod építeni a portfóliódat.
  • Teljesen ingyenesen ránézhetsz a hírlevélre, a teljes archívumhoz és minden korábbi videóhoz hozzáférhetsz. Ha nem tetszik, a próbaidő alatt egy emailben lemondod, és semmit nem kell fizetned.


Így érdemes elindítanod az ingyenes próbát

Ha az alábbi lépések mentén elindítod a 7 napos próbát, már rögtön az elején írj nekem, és adok is hozzáférést a magyar nyelvű videókhoz, valamint a személyes portfólióm követéséhez, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tesztidőszakból.

  1. Érdemes mindenek előtt letöltened a thefalconmethod.com oldalról a Free Guide elnevezésű ingyenes anyagot, mert találsz benne egy kupont a hírlevélhez.
  2. Ezen az oldalon tudsz feliratkozni a prémium hírlevélre. Be kell majd írnod a bankkártya adataidat, de semmilyen összeg nem kerül levonásra a kártyádról, mivel a 7 napos próbaidőszak teljesen ingyenes! (A bankkártya adatok a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online fizetési szolgáltatójához kerülnek, én egy pillanatig sem látom őket.)
  3. A 7 próbanap alatt jelezheted felém emailben, ha valamiért mégsem szeretnéd a hírlevelet. Ekkor megszüntetem az előfizetésed, és semmit nem kell fizetned. Csak arra kérlek, hogy ne centizd ki nagyon a lemondást, mert nem ülök napi 24 órában gép előtt.
  4. Ha tetszik, amit látsz, akkor a próbaidő elteltével az éves előfizetési díj levonódik a kártyádról.
  5. Még egy fontos infó: a feliratkozás után azonnal eléred a prémium hírlevél teljes archívumát, tehát olyanról szó sincs, hogy csak a következő megjelenésre vársz, és addig nem kapnál semmit. Hidd el, bőven van már olvasnivaló az archívumban!

A kupon által elérhető kedvezményes ár örökre szól, pontosabban addig, amíg aktív előfizetéssel rendelkezel. Akik kitartanak mellettem és hosszú távon követik ezt a befektetési stratégiát, azokat nem érintik a jövőbeli árváltozások. (Az éves előfizetés 12 hónapig érvényes, nem számít, hogy közben mikor jön el a naptári év vége. Azért emelem ezt ki, mert sokan rákérdeztek.)

A prémium hírlevél minden hónap első vasárnapján jelenik meg, a magyar nyelvű kiegészítő videót pedig egy-két nappal később teszem közzé. A videókat a hírlevél előfizetőjeként ezen az oldalon tudod megnézni: http://osztalekportfolio.com/falcon_method_videok

A 7 napos ingyenes próbában tényleg semmi kockázat nincs. Ha kíváncsi vagy a prémium hírlevélre, nézd meg még ma!

Minden részletet megtalálsz a thefalconmethod.com oldalon, engem pedig változatlanul elérsz az osztalekportfolio@osztalekportfolio.com címen, értelemszerűen magyarul is.


comments powered by Disqus