szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 90-es évek magyar tinibálványai, Császár Előd és Hoffer Dani a Budapest Park színpadán, a Take That koncertje előtt fogják énekelni, hogy „Megtalállak még, tudom, hogy ennyi még nem elég”.

Azt már tavaly tudni lehetett, hogy több mint harmincéves pályafutása során először jön Magyarországra a Take That. Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata július 3-án ad koncertet a Budapest Parkban. Most az is kiderült, hogy kik lesznek a Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen alkotta trió előzenekara.

Az 1991-ben Budapesten alakult FLM is fel fog lépni aznap a Parkban: Hoffer Dani és Császár Előd duója Alfie Castley multiinstrumentalista énekes-dalszerző-producer mellett fog fellépni.

Az FLM tagjai a kilencvenes évek tinibálványai és popikonjai voltak, olyan slágerek köthetők a nevükhöz, mint a Megtalállak még, a Rólad álmodom vagy a Megdöglök érted. Hatéves pályafutásuk során három lemezt jelentettek meg. 1997-ben döntöttek úgy, hogy szétválnak, és külön-külön szólókarrierbe kezdtek. Július 3-án tehát huszonnyolc év után először áll együtt színpadra a Hoffer–Császár-páros.

FLM Megdöglöm Érted 1993

Uploaded by Róbert Lukács on 2013-06-23.

Alfie Castley első kislemeze 2021-ben jelent meg Teenage Mona Lisa címmel, és a különböző streamingplatformokon összesen több mint ötvenmillió meghallgatásnál jár, a TikTokon pedig több mint 600 ezer követője van. Tavaly megjelent Cardiac Arrest című dala Németországban volt sikeres, legutóbb pedig márciusban adott ki kislemezt Heaven’s Got a Place (Someone New) címmel.

Alfie Castley – Teenage Mona Lisa (Official Music Video)

AlfieCastley #TeenageMonaLisa #Musicvideo alfiecastley.lnk.to/TeenageMonaLisa spoteefy: https://open.spotify.com/artist/4t5uG…