A Game Pass Erőt adott a Star Wars Jedi: Survivornak

2024. május 04.
8.6401
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Game Pass hatalmas lökést adott a Star Wars Jedi: Survivornak, ez egyéves játék nemrég került fel az EA Play könyvtárába, ami azt jelenti, hogy bárki számára elérhető, aki előfizetett az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra.

A Fallen Order már évek óta elérhető a Game Pass Ultimate csomagban, az előfizetők néhány napja a franchise mindkét címével játszhatnak anélkül, hogy az előfizetési díjon felül bármi költségük is lenne. A TrueAchievements portál által gyűjtött friss adatok szerint a Star Wars Jedi: Survivor felhasználóinak száma 570,4 százalékkal (!) nőtt az Xbox Game Pass Ultimatehoz való hozzáadása óta.

Ma május negyedike van, a nemzetközi Star Wars-nap, így ez egy remek alkalom arra, hogy élvezzük a messzi-messzi galaxisban játszódó játékokat. A Game Passről már esett szó, de akinek nincs Ultimate előfizetése, az sem marad teljesen a Survival nélkül, ugyanis minden Xbox-játékos ezen a hétvégén 5 órás próbaverziót kapott.
Star Wars Jedi: Survivornak, ez egyéves játék nemrég került fel az EA Play könyvtárába, ami azt jelenti, hogy bárki számára elérhető, aki előfizetett az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra.'>
4 hozzászólás

Tommy

1 hete és 5 napja

Nahát.

válasz erre

Moby Dick

1 hete és 5 napja

Nem meglepő.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 6 napja

Meglepő lett volna ha nem ez történik.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 6 napja

Hát igen, nem rossz dolog az ingyenesség. mosolygó smiley

válasz erre
Star Wars Jedi: Survivor
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja