"AI-mazing" kamerával jön a Pixel 8a

A kiszivárgott promóciós anyag a piacra kerülés dátumáról is árulkodik.

Pixel készülékkel kapcsolatban jellemzően nem sok rejtély maradt a bemutatóra, a március 14-i Google I/O-n bemutatkozó Pixel 8a-t is láttuk már minden szögből, minden színben, van fogalmunk a várható árakról és nagyon úgy tűnik, hogy itthon is forgalomba kerül a Tensor G3-as szettel várt készülék, ami a legfrissebb promóciós anyag szerint AI-mazing (a mesterséges intelligencia és az amazing/lenyűgőző/ szavakból) kamerával és hét év biztonsági támogatással várható.


[+]

A kamerafunkciók között megtalálható lesz az Audio Magic Eraser, amit a Pixel 8-as szériában is újdonságnak számított ősszel, illetve a hasonló képeket kombináló Best Take (hogy mindenki a legjobb arcát tudja mutatni) és az elégtelen fényviszonyok között hasznos Night Sight. Gyorstöltésre számítottunk, de már biztos, hogy lesz, ahogy IP védettség is 67-es szinten, a képeken megjelenő dátum pedig minden bizonnyal az értékesítés kezdetét jelöli, ami a mellékelt ábra szerint május 16.


[+]


[+]

Azóta történt

  • Drágább lett a Pixel 8a

    De nem annyival, mint vártuk. Az Egyesült Államokban még pont beszerezhető 200 ezer alatt, euróban kifejezve viszont már átcsúszott a magasabb ársávba.

Előzmények

Hirdetés