Bor, mámor, szerelem 77-81. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 77-81. rész tartalma

 

2024.05.13., Hétfő 19:45 - 77. rész

André eljött, hogy segítsen Dolinskynek, de már késő. Ivan elmondja neki, hogy nincs mit megvennie tőle. Amikor megtudja, milyen helyzetben van a Dolinsky család, új megoldással áll elő. Stanislav kórházba kerül, nem hajlandó beszélni arról, hogy mi történt vele. Végül bevallja Peternek, hogy Robo ütötte le. Salomé megtudja, hogy a férjének van egy lánya. Buranovský bevallja neki, hogy szereti Violát. De Viola nem akar megbocsátani neki.

2024.05.14., Kedd 19:45 - 78. rész

Egy rendőrnyomozó meglátogatja Stanislavot a kórházban. Stanislavnak bizonyítékai vannak Robo Riečny ellen. Mindenki elhagyta Ingridet, és egyedül maradt. Kiengedik a kórházból, de kellemetlen látogatója érkezik. Buranovský megtudja Dorotától, hogy Viola és Salomé összebarátkoztak. Buranovský könyörög Violának, hogy fogadja vissza. Tóth utasítja Mirót, hogy készüljön fel a földátadásra. Tóth rájön, hogy Slávo Dolinský kényelmetlen a számukra.

2024.05.15., Szerda 19:45 - 79. rész

André meghallja, hogy Nina és Martin Kofi miatt sürgősen összeházasodnak és elmondja Ivannak. Ingrid nem hajlandó segíteni Tóthnak, aki elviszi hozzá a húgát, hogy rábírja, működjön együtt vele. Alicát kórházba kell szállítani, miután visszatért Afrikából. Kiderül, hogy Alica rákos. Ivan és Eva rossz híreket kapnak Slavóról.

2024.05.16., Csütörtök 19:45 - 80. rész

Kiderül, hogy Ingridnek van egy drogfüggő húga, Mirka, akivel Tóth zsarolja. Tóth elintézte, hogy Mirkát kirúgják a rehabról, és most Ingrid szeme láttára pusztíthatja el. Mirkánál hamarosan elvonási tünetek jelentkeznek, és Ingének el kell döntenie, mit tegyen. A rendőrség bűnrészességgel gyanúsítja Slávót. Ivan rájön, hogy a nyomozó helyesen gyanítja. Sem Nina, sem Eva nem hiszik, hogy Slavo összefogott Robóval. Alicának nincs több ideje, csak néhány hét. Alica tudott a betegségéről, és egyetlen kívánsága az, hogy Martin vezesse a kongói kórházat. Erős gyógyszerek hatása alatt bevallja, mit érez valójában Martin iránt.

2024.05.17., Péntek 19:45 - 81. rész

Tóth azzal zsarolja Ingrid-et, hogy újra függővé teszi Mirka-t, ha nem tesz terhelő vallomást a rendőrségen. Buranovský, Dorota és Viola kapcsolatát alaposan felrázza Salomé érkezése, egyelőre sok a félreértés körülötte. Martin Alica miatt nem megy el az esti randevúra Ninával, de a lányhoz nem jut el Martin üzenete.