Hirdetés

Ez a PC a szó szoros értelmében démoni – ilyen egyedi gépházat már rég láttunk



|

Azt nem tudjuk, hogyan viszi a játékokat, de a démonkirály hatalmas mellszobra mindenért kárpótol.

Hirdetés

Többek közt azért is szeretek gamescomra járni (és szerettem anno az E3-ra), mert rengeteg egyedi építésű PC-t lehet közelről megnézni, megtapogatni. Erdős Marci kolléga a tavalyi Computexen is számos ilyen gépről lőtt fotót, de talán egyik sem volt annyira laza, mint ez a gép, ami egy thaiföldi számítástechnikai boltban van kiállítva.

A Corsair gépház elején Rávana, a démonkirály mellszobra feszít aranyozott páncélban, hatalmas agyarakkal, és hozzá illeszkedik a belső is. A tápegység körül arany virágmotívumok figyelhetőek meg, és hasonló dizájnnal látták el a hűtőcső csatlakozásait is. Még az alaplapra is jutott egy hatalmas maszk.

Hirdetés

Íme a vadító gépház, tökéletes munka:

Az RGB világítás nincs túltolva, a hatalmas Radeon videokártya mellett világító AMD feliratból pedig arra következtethetünk, hogy az előbb említett maszk alatt egy Ryzen processzor dübörög.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.