Hirdetés
Kezdőlap Gazdaság Sportfogadásban lett sikeres a profi labdarúgó, saját platformot hozott létre
No menu items!

Sportfogadásban lett sikeres a profi labdarúgó, saját platformot hozott létre

forrás: BetHustlers

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a hobbit, míg a középkorban sok uralkodó próbálta betiltani, de sikertelenül. Az internet megjelenésével új korszak köszöntött be a sportfogadásban és hatalmas népszerűségre tett szert, ma pedig már milliárdok forognak ezen a piacon.

A Futball Pápa (futballpapa.hu) alapítója, Csépányi Gábor, aki 17 évig profi labdarúgó volt, ma a sportfogadás és a tipsterkedés területén is sikeresen tevékenykedik. A Futball Pápa nemzetközi verziója, a BetHustlers, egy saját fejlesztésű platform, amiben központi szerepe lesz a tokennek. A Futball Pápa rengeteg sikerére alapozva indul a BetHustlers, hogy nemzetközi vizeken is sikeresen tudjon működni a már most is milliárdot képviselő üzlet.

“Díjaink egy része a pénztárunkba (bankrollba) kerül, amivel sportfogadásokat (téteket) kötnek, és a nyereséget megosztják a tokenek vásárlása (értéknövelés) és a bankroll növelése között. Folyamatosan tájékoztatjuk a holdereket a bankroll számlánk állapotáról és a mérkőzések kimeneteléről” – mesélte Csépányi Gábor.

A BetHustlers Token a Futball Pápa hivatalos kriptovalutája, amely nem csak egy fizetőeszköz, de a díjak egy részével egy bankroll is képződik, amivel maga a Pápa termel.

“A BetHustlers Tokennel nem csak fogadásokban lehet részt venni, hanem egy olyan család részese lehetünk, amely értékeli a biztonságot, az átláthatóságot és a méltányosságot. Ezzel lehetővé teszi, hogy részt vegyünk a sportfogadásban szaktudás nélkül, egy decentralizált, tisztességes és pörgős világban”
– tette hozzá az alapító.

Jelenleg egy előértékesítési fázis fut egészen május első hetéig, amelynek részletei a közösségi médián keresztül elérhető. Az előértékesítés fázisában 20 százalékkal olcsóbban juthatunk BetHustlers Tokenhez, mint a listázási ár.

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Négy hidrogén- és 11 elektromos hajtású autóbuszra érkezett pályázat a HUMDA-hoz

A támogatási okiratok 2024 nyarára várhatóak, a projekteket legkésőbb 2027. június 30-ig kell lezárni, azaz addig kell beszerezni az autóbuszokat.

Egymilliárd dollárt gyűjtött az önvezető startup

A Wayve olyan szoftvert fejleszt, amely közérthetően elmagyarázza, hogy egy autó miért hozott egy bizonyos vezetési döntést.

Tízezrek menekítik a millióikat az adó elől, a TBSZ az új sztár

Az idei első negyedévben csaknem 33 ezer tartós befektetési...

A magyar munkavállalókat segíti a munkásszállás-kialakítás támogatása

Czomba Sándor szerint a belső mobilitást szeretnék segíteni, vagyis nem vendégmunkásoknak épülnek a szállások.
Hirdetés

Hírek

BÉT – Emelkedett a héten a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt pénteki záráshoz képest 1,44 százalékkal, vagyis 962,94 ponttal emelkedve, 68 002,24 ponton zárta a hetet.

Felülteljesített a magyar tőzsde

A részvénypiac forgalma 14,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

 Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.

Történelmi csúcson zárt a BUX – A Magyar Telekom és az OTP húzta az indexet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26...

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,48 százalékkal esett.

Heti várható – Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatok

Januárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605 100 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 416 600 forint volt.

Indexemelkedéssel zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Az európai gyűjtőindexek az év eleje óta több mint négy százalékkal emelkedtek, az euróövezeti kilenc százalékkal.

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon
Hirdetés

Gazdaság

Tízezrek menekítik a millióikat az adó elől, a TBSZ az új sztár

Az idei első negyedévben csaknem 33 ezer tartós befektetési számlát (TBSZ) nyitottak a magyarok, ami azt mutatja, hogy az állampapírpiacról kivett százmilliárdok hozamára továbbra...

Jelentősen nőtt az Erste Bank nyeresége az első negyedévben

Kivárás jellemzi a vállalati szektorban a hitelkeresletet, ezért elmaradt a növekedés.

Ami sok, az sok: Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

A tárcavezető a rendkívüli egyeztetésen megállapította, hogy Magyarországon az üzemanyagok ára a régiós átlagnál magasabb.

Sok bankszámlás megúszta a drasztikus áremelést 

A digitális bankolásra ösztönöznek a díjemelések