eur:
388.84
usd:
362
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
DEVENTER, NETHERLANDS - APRIL 25: head coach Arne Slot of Feyenoord looks on after the Dutch Eredivisie match between Go Ahead Eagles and Feyenoord at De Adelaarshorst on April 25, 2024 in Deventer, Netherlands. (Photo by Marcel ter Bals/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: DeFodi Images

Megvan a Liverpool új edzője

Jürgen Klopp az idény végén távozik a klubtól.

A holland Arne Slot lesz a Liverpool edzője a nyártól - írja a 24.hu.

A 45 éves Slot jelenleg a Feyenoord edzője, de sajtójelentések szerint Liverpool kivásárolja a szerződéséből. Az angol klub első ajánlata 9 millió euróról szólt, azt még visszadobta a Feyenoord, de mostanra sikerült megállapodniuk a feleknek.

„A döntésem egyértelmű, a Liverpool következő edzője szeretnék lenni” – nyilatkozta Slot, aki a megállapodás előtt úgy fogalmazott, óriási lépés lenne a karrierjében, ha klubja elengedné a Liverpoolhoz.

Slot a Feyenoordot 2021 óta irányítja, 2022-ben Konferencia Liga-döntőbe jutott, egy évvel később megnyerte az Eredivisiét, a mostani szezonban pedig Holland Kupát nyert. Slot egyébként 2023 nyarán a Tottenhamnél is felmerült, de akkor azt mondta, ki akarja tölteni a 2026-ig érvényes szerződését.

A Liverpool jelenlegi edzője, Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy az idény végén távozik a klubtól, amellyel idén Ligakupát nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

"A fiatalokat nem lehet egy eszközzel „megszerelni”, hogy ugyanúgy viselkedjenek, meg akarjanak halni a munkában, mint mi. Erre nincs eszköz, hanem csak szemüveg" - mondja Steigervald Krisztián generációkutató. Globális kultúraváltás történt: megváltozott a munkához való hozzáállás, és különösen a munkára való nevelés szokásai. A generációk közötti különbségek begyűrűznek a munkahelyekre, ráadásul a generáció-menedzsment egyszerre két nehéz feladattal néz szembe: a 30 év alattiak és az 55 év felettiek integrálásával. Az IT-szektorban, a technológiai váltásban is megfigyelhető, hogy a különböző érettségi szintű technológiák ugyanúgy, ahogy a társadalmi generációk, a mai napig egymással párhuzamosan élnek - teszi hozzá Mádi Gábor, a Shiwaforce CIO-ja. A témával június 11-ei Financial IT konferenciánkon is foglalkozunk. Részletek és regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×