eur:
388.37
usd:
360.41
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Egy gépkocsivezető a Waberers International Zrt. budapesti telephelyén, ahol ötszáz új kamiont adtak át 2014. március 26-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Jól bevásárolt Waberer’s-ből a Mol

Csütörtök este közzétett BÉT-közleményében jelentette be a Mol, hogy lezárta a Waberer’s részvényeinek 15 százalékának megvásárlását.

Tájékoztatásuk szerint a szükséges hatósági jóváhagyások kézhezvételét követően a Mol leányvállalata, a Mol Vagyonkezelő Kft., 2 654 061 darab, 15,00 százalékos tulajdonhányadnak megfelelő „A” sorozatú törzsrészvényt szerzett a Waberer`s International Nyrt.-ben 2024. április 25-én – írja a Portfolio.

A hír nem újdonság, ugyanis az olajcég már tavaly decemberben jelezte: a Waberer’s 15 százalékos tulajdonrészének megvásárlásáról írt alá megállapodást az Indotek Grouppal. A Mol és a Waberer’s az akkori tranzakcióval egy időben stratégiai együttműködési megállapodást is kötött, mely értelmében szorosabbra fűzik üzleti együttműködésüket a komplex logisztikai szolgáltatások, az alternatív üzemanyagok, az energiahatékonysági fejlesztések és a zöld energiaátmenet területén.

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×