Hirdetés

Olimpia előtti Samsung Galaxy Unpacked?

Több forrás is állítja, hogy a július 26-án kezdődő olimpia előtt Párizsban fogja megtartani második 2024-es Unpacked eseményét a Samsung.

Logikusnak tűnik a SamMobile által szállított információ, miszerint a Samsung idei második Galaxy Unpacked eseményét Párizsban szervezi meg, hisz a dél-koreai cég az ötkarikás játékok egyik legnagyobb szponzora. A lap forrásai szerint a Samsung július 10-re tervezi a Galaxy Unpacked termékbemutatót, amiből arra is lehet következtetni, hogy a július 26-án induló sporteseménnyel egyidőben a termékek globális értékesítése is elstartol.

A Galaxy Z Flip6 és Z Fold6 mellett idén nyáron várható még a Galaxy Watch7 és egy új vezeték nélküli fülhallgató is, illetve a Samsung már kétszer is prezentálta vitrin mögött a Galaxy Ring gyűrűt, időszerű lenne ezt a terméket is megmutatni működés közben. Főleg úgy, hogy sporttevékenységek és egészségügyi adatok monitorozására lesz elvileg jó, ami ismételten illik az olimpia tematikájába.

A Samsung amellett, hogy az olimpiai játékok kommunikációs főszponzora, több sportolót is támogat, ők a Team Samsung Galaxy
A Samsung amellett, hogy az olimpiai játékok kommunikációs főszponzora, több sportolót is támogat, ők a Team Samsung Galaxy (forrás: Olympics.com) [+]

Az említett termékek mellett vannak pletykák arról, hogy Ultra taggal bővül a Fold széria, és arról is, hogy lesz FE vonal is, némileg olcsóbban. Ezekre egyelőre bizonyíték nincsen. A Samsung jellemzően másfél-két hónappal előre szokta elküldeni a meghívókat eseményeire, így májusban, legkésőbb júniusban várható a hivatalos megerősítés a júliusi dátumot illetően.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés