Nem publikált

A sebesség minden, csak nem állandó

Maximalizálja körforgója potenciálját

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. Mivel az X-Tec akár 4-szer nagyobb sebességgel működik, mint egy hagyományos (és 2-szer nagyobb sebességgel, mint a nagy sebességű) váltakozó áramú középhajtású motor, ideális a haszonnövények termesztéséhez, bizonyos növekedési szakaszokban történő öntözéshez, és akár a növényvédő szerek körforgón keresztül történő kijuttatásához.

Előremutató funkciók:

  • 3 LE-s inverteres, nagy sebességű központi hajtást és az ipari szabványnak megfelelő frekvenciaváltót használja, hogy páratlan sebességet biztosítson, és lehetővé tegye a fenti alkalmazásokat.
  • Frekvenciaváltó által vezérelt, ami csökkenti a meghajtás indítási terhelését, és megnöveli az alkatrészek élettartamát.
  • Úgy tervezték, hogy Valley gépekkel működjön, és csatlakozzon a Valley 365®-höz az egyszerű felügyelet és vezérlés érdekében.
  • Nincs szükség speciális hardverre a beállításhoz és telepítéshez.

Forrás: KITE

Hasonlítsa össze iparágvezető meghajtásainkat

  Standard High speed X-Tec 136 X-Tec 343
Motorvezérlő technológia Mágneskapcsoló Mágneskapcsoló Frekvenciaváltó Frekvenciaváltó
Motor Szabványos AC motor Szabványos AC motor Inverteres, nagy sebességű AC motor Inverteres, nagy sebességű AC motor
Motor (LE) 0,6 1,2 3 3
Középső meghajtási áttétel 52:1 52:1 40:1 20:1
Középső meghajtó fordulatszáma 34 68 136 343
Nyomaték Magas Magas Közepes Mérsékelt*
Körbefordulási idő 16 óra 16 óra 4 óra 1,5 óra

EnCompass – szórófejenkénti vezérlés a Corner karon

Az Ön földterületének minden hektárja értékes, ezért a Valley olyan tartós termékeket kínál, amelyek lefedik a sarkokat, kikerülik az akadályokat, és még az épületek mögötti területeket is beöntözik. A Valley Corner-ek, Bender-ek és DropSpan-ek segítségével további hektárokat vonhat öntözés alá, ezáltal biztosíthatja a megfelelő vízkijuttatást a növények számára. Növelje öntözött területe nagyságát akár 20-30 %-kal egy Corner kar segítségével! (területi adottságoktól függően)

A Valley mérnökei az Önhöz hasonló termelők észrevételei alapján fejlesztették ki a VFlexTM Corner kart olyan opciókkal, mint az RTK GPS vagy föld alatti jelkábelvezérlés, kétféle szórófejvezérlés, többféle gumiabroncs-választék, Corner kar normál vagy fordított tájolása, magas vagy szabványos hasmagasság és még sok más. Ezek alapján a VFlex TM Corner kart az Ön területének igényeihez igazítva tudjuk kialakítani.

Forrás: KITE

Az EnCompass – szórófejenkénti vezérlése és a GPS-es helymeghatározás együttes működése lehetővé teszi az egyenletesebb vízkijuttatást a hagyományos zónánkénti szórófejvezérléssel szemben a Corner kar nyílása és záródása közben. A szelepek vezérlése történhet vízzel, levegővel vagy elektromos árammal. A víz minőségéhez alkalmazkodva tudjuk kiválasztani a legalkalmasabb vezérlési módot, így csökkentve az eltömődésből származó karbantartások számát. Az RTK GPS vezérlésnek köszönhetően bármikor rugalmasan módosítható a Corner kar pályája, így további öntözött területeket érhet el egyetlen pályamódosítással. Továbbá a korrekciós jeltovábbítás kábelen történő átvitele stabil és gyors RTK jelet biztosít.

Forrás: KITE

Használja ki a változtatható intenzitású kijuttatásban (VRI) rejlő lehetőségeket EnCompass vezérléssel kombinálva, és szüntesse meg a felesleges területek öntözését! A szórófejenkénti VRI vezérléssel precízebben valósíthatja meg egy heterogén terület öntözését a teljes gép hosszában. Az eltérő öntözési zónák meghatározásához szükséges a terület domborzati térképe és talajtextúrája. A rendelkezésre álló adatok alapján elkészül a VRI recept, amely tartalmazza a zónákhoz rendelt eltérő vízmennyiségeket. A Valley365 távvezérlés segítségével könnyedén feltölthetők az elkészített VRI receptek, ezáltal az alkalmazáson belül bármikor módosíthatók. A szükséges adatok alapján a VRI receptek (shape fájlok) elkészítésében precíziós gazdálkodási szaktanácsadóink segítenek.

Vegye át az irányítást minden csepp felett!

Forrás: KITE

Távvezérlési lehetőségek

A Valley az elérhető legfejlettebb távfelügyeleti, távvezérlési és jelentési képességeket kínálja, hogy Ön többet tehessen – egyszerűen. Kezelje öntözőberendezéseit bárhonnan, bármilyen okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül, így pénzt takaríthat meg, amelyet visszaforgathat tevékenységébe. Emellett időt is megtakaríthat, amelyet szeretteivel vagy más mezőgazdasági tevékenységekkel tölthet, miközben tudja, hogy az öntözőberendezések akkor működnek, amikor kell. Ez a fajta automatizálás megkönnyíti a gazdálkodók mindennapjait, ugyanis a berendezések állapot lekérdezésein és a szükséges beavatkozásokon túl az eszközök riasztásokat is képesek küldeni a felhasználók számára egy esetleges meghibásodásról (pl.: defektes kerék, túl nagy szél, alacsony víznyomás, alacsony rendszer feszültség stb.). Ezáltal célirányosan kezdődhet meg a hiba elhárítása, lecsökkentve ezzel a hibakeresésre fordított időt.

A Valley kínálatában elérhető távvezérlések segítségével folyamatos kapcsolatban lehet öntözőberendezéseivel, szivattyú állomásaival, talajnedvességmérőivel, komplett meteorológiai állomásaival.

Bővebb információkért keresse kollégáinkat vagy látogasson el a www.kite.hu oldalra!

Forrás: KITE / BaseStation3

Forrás: KITE / Valley365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés