szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Futni, hinni, élni – ez a címe Thuróczy Bertalan első könyvének, amelyben rákbetegsége, gyógyulása történetét és a futás ebben betöltött szerepét meséli el. Egészségpodcastunk első videós adásában pedig már legújabb, Super Sapiens című könyve megjelenése kapcsán beszélt arról, hogyan segít nemcsak túl-, de sokáig is élni a hosszútávfutó-mentalitás.

Mérföldkőhöz érkezett a Kösz, jól, a HVG egészségtudatossági podcastja, a legfrissebb adásban ugyanis nemcsak egy rendhagyó témát, de új, videós formátumban mutatunk be: ezen a héten a futással foglalkozunk, de nem szigorúan élettani, sokkal inkább személyes megközelítéssel.

Bánhalmi Kata vendége Thuróczy Bertalan biomérnök és hosszútávfutó volt. Bercinél 21 éves korában diagnosztizáltak rákot, felépülésében kulcsszerepe volt a futásnak, gyógyulása óta pedig kitűzte magának, hogy 120 évig éljen egészségben. Hogy mit is adott ehhez a futás fizikailag, szellemileg és lelkileg, hogyan lehet a sport leckéit átültetni az életbe, és miben segítenek a legújabb technológiai vívmányok a longevityben, az mind kiderül a beszélgetésből.

No Title

No Description

Iratkozzon fel a HVG YouTube-csatornájára!

Kövesse és hallgassa meg a HVG Podcastok műsorait az alábbi platformok bármelyikén: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud.

Vagy iratkozzon fel a Kösz, jól csatornájára itt: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts.