eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.

Az Európa-ligából történt negyeddöntős kiesést követően így újabb csapás érte a Vörösöket, mert létfontosságú lett volna számukra a győzelem a bajnoki címért folyó hármas versenyfutásban, ugyanis az Arsenal - keddi sikerének és a Liverpool kudarcának köszönhetően - három ponttal meglépett, míg a címvédő Manchester City hátránya úgy maradt egy pont, hogy két meccsel kevesebbet játszott.

A pontlevonások miatt a bennmaradásért küzdő Everton a sikerével megszakította rossz sorozatát városi ellenlábasával szemben, ugyanis otthon az előző 12 összecsapáson - kilenc döntetlen, három vereség - nyeretlen maradt ellene.

A magyar válogatott csapatkapitányát már 2-0-s Everton-vezetésnél a 63. percben cserélték le.

A Premier League másik magyarjának sem volt jó estéje, mert bár csapata, a Bournemouth 1-0-ra nyert a Wolverhampton Wanderers otthonában, de Kerkez Milost a 79. percben kiállította a játékvezető, mert rácsúszott ellenfele lábára. A hazaiak kétszer is a hálóba találtak, az első góljukat szabálytalanság, a másodikat les miatt nem adták meg.

A Manchester United bár kétszer is hátrányba került, végül 4-2-re verte sereghajtó vendégét, a Sheffield Unitedet, a meccs pedig arról marad emlékezetes, hogy az első félidőben egyenlítő Harry Maguire szerezte a Premier League mostani idényének 1085. gólját, ami új csúcsot jelent, amióta húszcsapatos az élvonal.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×