A rajongók nagyon szeretnék, ha a Fallout 5-ben az Amazon-sorozat színésze visszatérne az egyik ikonikus karakter szerepében

De vajon a Bethesda is szeretné?

A rajongók nagyon szeretnék, ha a Fallout 5-ben az Amazon-sorozat színésze visszatérne az egyik ikonikus karakter szerepében

Talán nem gondoltuk, hogy az Amazon Falloutja ilyen jó lesz, mint amilyen lett – pedig hát az lett! A rajongók szeretik, mert hű a játékokhoz, ugyanakkor okosan gondolja tovább azokat, illetve megáll a saját lábán is. Így kell adaptálni, nemde? Ráadásul a fanok szeretnék, ha Mr. Handyt, a szadista hajlamú robotot az élőszereplős sorozat színésze, Matt Berry szólaltatná meg a Fallout 5-ben is.

Redditen vetette fel egy rajongó, hogy Matt Berry szólaltassa meg a jövő Fallout-játékaiban, tehát az ötödik részben is a Mr. Handy-robotokat, avagy indítsunk petíciót ezért! Indítsunk? Sokan egyetértettek azzal, hogy Berry remek munkát végzett, és nemcsak a Falloutokban, hanem úgy általában még több szériában kellene szerepelnie. Ti mit gondoltok? Érdemes lenne alkalmazni a színészt a Bethesda játékaiban is?

Mr. Handy a Fallout-játékok emblematikus figurájává vált az évtizedek során. A háttérsztori szerint a General Atomics International fejlesztette ki a multifunkciós robotot még az atomháború előtt a RobCo Industriesszel együttműködve. A modell rendkívül sikeres lett, a kormányzat, privát vállalatok és egyéni felhasználók is vásároltak ilyeneket szerte az Egyesült Államokban. Mr. Handy és különböző variánsai mindegyik Fallout-epizódban felbukkantak, a Bethesda játékaiban Stephen Russell szólaltatta meg a robotokat (a New Vegasban meg Fred Tatasciore).

Éppen ezért is volt olyan fórumozó a Redditen, aki szerint nem szabad lecserélni Russellt Berryre. "Na azt már nem! Stephen Russell olyan ikonikus szinkronszínész, olyannyira a Fallout franchise szerves részévé vált, hogy a szívem szakadna meg, ha nem térne vissza a Fallout 5-ben. Matt Berry nagyon jó volt mint szórakoztató vendégszereplő, de szerintem maradjon csak meg az élőszereplős sorozat világában" – vélekedett a rajongó.

A Fallout 5-re még várnunk kell egy darabig, hiszen a Bethesda előbb a The Elder Scrolls VI-ot szeretné elkészíteni. Mindenesetre Todd Howard elhintette a sorozat kapcsán, hogy már formálódik az ötödik rész sztorija. Az Amazon is zöld utat adott a széria második szezonjának. A régebbi játékok pedig kirobbanóan népszerűek most.

További cikkek a témában
Kommentek