Folytatódhat a legjobb Star Trek-sorozat

Lesz új szezonja a Star Trek: Strange New Worldsnek.

A Paramount+ bejelentette, hogy a Picard, a Discovery, a Prodigy és a Lower Decks befejezése ellenére a Star Trek: Strange New Worlds című sorozatuk tovább folytatódhat egy negyedik évaddal. Az itthon a SkyShowtime-on Star Trek: Különös új világok, valamint Star Trek: Furcsa új világok címen is feltüntetett széria harmadik évada 2025-ben kerülhet képernyőre, így a következő jó eséllyel csak 2026-ban.

Az új sorozat érdekessége, hogy visszanyúlik az Űrszekerek gyökereihez, ami többek között abban mutatkozott meg, hogy epizodikus. A főhőse Pike kapitány, valamint Spock és Number One, azaz Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn. A készítő Akiva Goldsman, aki saját, Alex Kurtzman és Jenny Lumet története alapján dolgozik. Mellettük még Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush és Melissa Navia állandó szereplő az első szezonban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    A TOS-t érdemes még megnézni. Én nem voltam sosem DS9 vagy Voyager rajogó (utóbbit főleg azért nem mert Ronald D. Moore ötletét elvetették), de a TNG-vel egyetemben azért időtlen klasszikusok, mert nem az akció meg a CGI dominál (meg az erőltetett DEI), hanem a sztori. Csak a mai generáció tiktoknyi koncentrációs képesséhez ez már túl súlyos.

    UI: Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de szerintem az utolsó "igazi" ST sorozat a legjobb, az Enterprise :-)))))
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2024.05.03. 18:22:07
  • BrockSamson #5
    Anekdotikus ellenerv, de nekem szamos ismerosom megnezte a TNG-t, DS9-t es a Voyagert az ajanlasomra, es mindenkinek kifejezetten tetszettek, foleg azert mert nem a latvanyon van a hangsuly (nem tudom egy moralis dillemaban mi lehet kinos).

    SNW amugy nekem szemely szerint bejon; megtartott valamit a regi sorozatokbol, de azert megis haladt a korral. Lower Deckset nagyon sajnalom, mert igazi szivvel keszult rajongoi sorozat volt.

    A Discoveryrol es Diverse Female Space Jesusrol inkabb ne beszeljuk...
  • kalapos01 #4
    a mostani Star Trekek gyors, pár rész utáni kihajítása után én is belekezdtem a Voyagerbe, de az is elég gagyi sajnos, tele lerágott csont történettel. Nyilván akkor lehet, hogy újak voltak és nem az ő hibájuk az, hogy ma már nem működnek, de az igazán jó sorozatok mai szemmel is élvezhetőek, ez pedig csak újranézőknek fog bejönni, akiket valami hamis nosztalgia tölt fel és emlékeket idéznek fel, mert egyébként az ötlettelen maszkoktól kezdve az ezer méterről látható "csavarokon" át röhejes dilemmákig minden inkább kínos, mintsem érdekes. (Megjegyzem, ez az eredeti Star Trekre nem volt igaz, az úgy gagyi, hogy közben élvezhető valamilyen szinten.)

    A legviccesebb az egészben, hogy a Voyager bizonyos szempontokból a legérzékenyebb, véres szájú hópihe réteget biztosan kiakasztaná.
  • kalapos01 #3
    "Most azért van nevezve a legjobb Star Trek sorozatnak a Strange New Worlds, mert ez az egy maradt talpon? :/"

    "az egyetlen igazán értékelhető sori a franchise-ból,"

    Ööö...
  • Supra-III #2
    Hát ja, én is ezen akadtam meg. Persze, ez szubjektív, de azon kívül hogy új, nem sok vonzó van benne. Újranézni meg végképp nem akaródzik, ellentétben a voyagerrel, aminek majdnem nekikezdtem mikor felkerült a netflixre...
  • Seven44 #1
    Most azért van nevezve a legjobb Star Trek sorozatnak a Strange New Worlds, mert ez az egy maradt talpon? :/
    Sajnos elég siralmasan fest a Star Trek franchise alakulása.
    A Star Trek: Picard csak három évadot élt meg, de abból is csak az utolsó évad volt igazán élvezhető.
    A Star Trek: Discovery mindennek volt nevezhető csak nem Star Trek-nek. Két évad után kaszáltam. Nem gondoltam volna hogy öt évadot megél.
    A Star Trek: Strange New Worlds még úgy ahogy nézhető és szórakoztató, viszont az egyetlen igazán értékelhető sori a franchise-ból, a Star Trek: Lower Decks öt évad után kaszálva lesz. :( Szánalmas.
    Nem sok reményem van a jövőre elkészülő Star Trek: Starfleet Academy-t illetően, hogy valami igazán jó sül ki belőle.
    Utoljára szerkesztette: Seven44, 2024.04.24. 22:29:01