Flottavásárlók is előszeretettel választanak BYD modelleket

A K&H Bank BYD személyautókkal fiatalította a flottáját

BYD Dolphin és Atto 3 modellekkel újította meg gépjárműflottáját Magyarország második legnagyobb kereskedelmi bankja, amelynek nem titkolt célja, hogy minél környezetkímélőbb járműveket használjon.

Több mint 600 autót számlál a K&H Bank gépjárműparkja, a napokban pedig újabb személyautókat állított a flottájába a vállalat, hiszen BYD Dolphin és Atto 3 modelleket vettek át. A kereskedelmi bank elárulta, kulcsos autóként használják majd őket, ami lehetővé teszi használatukat az üzleti célú útra induló munkatársak számára.
Hirdetés
Seres Márton, a K&H Bank flottaüzemeltetést is ellátó terület ügyvezető igazgatója az átadás kapcsán elmondta: “A BYD mellett számos érv szólt, beleértve az árversenyképességet, a minőséget, a gyors szállítást és a kiváló szervizhátteret. A BYD által nyújtott megfizethető és megbízható elektromos járművek segítségével a K&H Bank hatékonyan lép előre a fenntarthatósági célkitűzéseinek megvalósítása és a fenntartható mobilitás irányába.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?