Ingyen megkapják az Apple TV+-t az Xbox-os felhasználók

Ingyen megkapják az Apple TV+-t az Xbox-os felhasználók

Az ajánlat azonban csak limitált ideig érvényes.

A PlayStation tulajdonosok a ritka szexi Eve-nek örülhetnek, miközben az Xboxosok úgy tűnik sok mindenből kimaradnak, pedig ez nem igaz. Elég csak arra gondolni, hogy a Helldivers 2 is napvilágot láthat ezen a platformon, és az Apple is kedveskedik egy kicsit a felhasználóknak. Úgy tűnik, hogy 3 hónapig ingyenesen élvezhetik az Apple TV+ szolgáltatást Xbox tulajdonosok. A streamingszolgáltató kiváló minőségű filmek és sorozatok helye, egyedi történetekkel, sztárszereplőkkel és hihetetlen produkciós értékkel. Akár sportért, akár akcióért rajongasz, de lehetsz a vígjátékok szerelmese is, itt biztosan találsz majd valamit, ami megfelel az ízlésednek. Nem árt azonban sietni, mert ez az ajánlat 2024. július 7-én lejár, ezért érdemes igénybe venni, amíg még lehet.

Ezeket olvastad már?

Képzeld el, hogy most végignézhet Argylle, a világ legkirályabb kémjének izgalmas kalandját, amint egy sztárfellépővel együtt járja be a világot. Vagy szurkolj Aaron Judge-nak és a Yankees-nek, amint az MLB Friday Night Baseball című műsorában megmérkőznek riválisaikkal. Ha pedig szeretnél elmerülni a történelemben és a hősiességben A levegő urai (Masters of the Air), amely az amerikai bombázópilóták életét követi nyomon a második világháborúban pont nekedvaló.

Ez csak egy kis ízelítő abból, amit az Apple TV+-on találsz, hiszen számtalan másik film és sorozat vár még rá, úgy mint például a Sugar, az Alapítvány, a Silo, a Napóleon és a Monarch: Legacy of Monsters. Emellett díjnyertes dokumentumfilmeket, gyerekeknek szóló szórakoztató műsorokat, drámákat, élő sportműsorokat és még sok mást is élvezhetsz, mindezt lenyűgöző 4K HDR minőségben. Az Apple TV alkalmazással az Xboxon pedig könnyedén böngészhetsz és elérheted az összes tartalmat egy helyen. A regisztráció egyszerű. Csak nyisd meg az Apple TV alkalmazást az Xboxodon, és kövesd az utasításokat. Július 7-ig az új, illetve a minősített visszatérő Apple TV+ előfizetők 3 hónapig ingyenesen használhatják az Apple TV+ szolgáltatást.

Kövess Minket!



Gamer szótár