szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Most már más idők járnak a színésznő szerint.

Anne Hathaway elárulta, hogy még a kétezres években arra kérték egyik filmjének producerei, hogy csókolja meg egymás után azokat a színészeket, akik a partnerét alakíthatják majd, hogy kiderüljön, megvan-e köztük a szükséges kémia, írja a Guardian.

A színésznő a V Magazine adott interjúban elmondta, azt sugalmazták neki, hogy izgatottnak kellett volna lennie a lehetőség miatt, és eleget is tett a kérésnek, mert tartott attól, hogyha nemet mond, akkor azt gondolják majd róla, hogy nehéz vele együtt dolgozni, és ezzel árt a karrierjének.

Persze magában úgy gondolta, hogy meglehetősen gusztustalan ez a helyzet, de az is eszébe jutott, lehet, hogy benne van a hiba, hogy ezt érzi. Megjegyezte azt is, senki nem kényszerítette, senki nem bántotta, de mint fogalmazott,

akkor más idők jártak.

Hathaway, aki legújabb The Idea of You című filmjén producerként is dolgozott, hozzátette, most már másképp mérik fel a szereplőválogatásokon, hogy megvan-e a kémia, például megkérik a színészeket, hogy válasszanak egy dalt, amivel szerintük a partnerüket rá tudnánk venni egy táncra, majd improvizálnak egy jelenetet.

A filmbéli partnerét alakító Nicholas Galitzine választása például az Alabama Shakes zenekar egyik számára esett, és amikor Hathaway meghallotta az énekesnő hangját, azonnal elmosolyodott, a közös tánc közben kiderült, jó páros lesznek a kamerák előtt.