Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Huawei legújabb okosórája, ami akár egy Apple Watch is lehetne



|

A Huawei Watch Fit 3 nem rejti különösebben véka alá, hogy miből merített inspirációt.

Hirdetés

Míg a Huawei éppen a héten mutatta be legújabb ütős csúcstelefonját, addig az órás fronton most a vállalat egy új belépőjéről hullott le a lepel. Az okosórák dizájnja alapvetően meglehetősen széles spektrumon mozog - főként a WearOS világában - ennek ellenére a kínai cég soron következő belépője le sem tagadhatná, hogy miből merített inspirációt.

A Huawei Watch Fit 3-ról készült képeket a WinFuture egyik munkatársa, Roland Quandt osztotta meg a Twitter/X oldalán a hivatalos leleplezése előtt.

Hirdetés

A képeken látható, hogy az óra szögletes kialakítást kapott, vékony kerettel és lekerekített sarkakkal, jobb oldalán két, meglehetősen ismerős gombbal. Ha a dizájn láttán az Apple okosórai ugranak be, az egyáltalán nem véletlen, ugyanis a Huawei Watch Fit 3 lényegében teljesen megegyezik a cupertinóiak Watchjaival.

A kialakításon túlmutatóan azonban vélhetően nem sok hasonlóság lesz a két eszköz között. A Fit 3 szoftveres képességek tekintetében nagy valószínűséggel sokkal gyengébb lesz az Apple óráinál, de még a saját kategóriájában is kérdéses, hogy versenyképes lehet-e majd.

A Huawei Watch Fit termékcsaládja elsősorban a fitneszes funkciókra fókuszál, így sejthető, hogy az új óra is a HarmonyOS egy könnyített verzióját futtatja majd, amely néhány alkalmazást, alváskövetést, valamint a telefonról érkező értesítések és hívások továbbítását teszi lehetővé a felhasználóknak.

Hogy mikor érkezhet pontosan a Huawei Watch Fit 3, nem tudni. Ebből kifolyólag az ára is kérdéses, amit ha sikerül kellőképpen lefaragni, talán egy szélesebb közönséghez is eljuttathatja az eszközt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.