Újabb alulteljesítő horror, de legalább a nézőknek tetszik

Pénteken az Abigailt nézték legtöbben az amerikai mozikban.

Az Abigail volt pénteken az amerikai mozik legnézettebb filmje 4 millió dolláros nyitónapjával, azonban a hétvégére ez csak 10 milliós bevételt és második helyet fog jelenteni jó eséllyel. A kérdés, hogy ez a nyitány mennyire számít jónak, valószínűleg embere válogatja. Az biztos, hogy a film olcsó volt, nincsenek benne sztárok, és nem csak a kritika szerette (minden 5 kritikusból 4 dicséri), hanem a nézők is, hiszen a B-s CinemaScore horrorfilmek esetében elég jónak mondható.

A hétvége legnézettebb filmje a Civil War lesz ismét, mely ugyan csak 3,25 millió dollárt hozott pénteken 70%-os csökkenés után, de nem új filmként relatíve erősebb lesz a szombatja, így 11-12 millió dollárral fog zárni vasárnap este a trendek alapján, ami 45 milliós 10 napos bevételt fog jelenteni Alex Garland filmje számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Szerintem nem sikerült elolvasnod a hírt, ami pont arról szól, amit írsz, hogy jó a film (a nézők és a kritikusok szerint) és, hogy 10 millióval fog startolni.

    A négyet valamiért idekevered, meg Kanadát, de előbbi kapcsán le van írva, hogy mi 4, Kanada pedig mindig is része volt az itthon helytelenül "amerikai bevételnek" emlegetett számoknak, hiszen Észak-Amerikára vonatkozik, az USA-ra és Kanadára. szóval felesleges Kanadát említeni.

    És a 10 millió dollár elég komoly alulteljesítés, ha azt nézzük, hogy egyes horrorok milyen számokra képesek. Nyilván profitot fog termelni, de ennél azért többet reméltek. De majd jön egy olcsó horror, ami robbant, csak nem lehet tudni előre, hogy melyik.
  • Macropus Rufus #1
    "Újabb alulteljesítő horror, de legalább a nézőknek tetszik "
    Ha a nézőknek tetszik akkor az nem lehet rossz film nem? (imdb szerint is 7.1)
    A kritikusoknak is tetszik. A nyitó hétvégén meg a jenkiknél és Kanadában összesen 10 misivel startolt ami nem négy. Lehet, hogy ebből 4 az amiknál volt, de mivel mind a két országban egyidőben volt a premier ezért az a 4 inkább 10 és igazából azt sem mondanám, hogy alul teljesít.