Hivatalosan is offline lett a LittleBigPlanet 3

2024. április 20.
16.9371
Botyi profilja, adatai
Botyi
A LittleBigPlanet 3 szervereit hivatalosan is határozatlan időre lekapcsolták, ami azt jelenti, hogy a játékosok többé nem férnek hozzá a felhasználók által létrehozott több millió szinthez online.

2024 januárja óta a LittleBigPlanet 3 szerverei technikai problémák miatt nem működtek, vagyis nem tudtunk játszani a barátainkal és nem tudtunk hozzáférni a felhasználók által létrehozott szintekhez. Joggal feltételezhettük, hogy a januárban felbukkant problémákat orvosolni tudják, vagy legalább figyelmeztetést kapunk, mielőtt a játék több mint fele elérhetetlen lesz - de nem ez történt.

A LittleBigPlanet hivatalos oldalán közölték, a döntés értelmében a szerverek határozatlan ideig offline maradnak. Vagyis csak az egyjátékos kampányok és a saját fiókunkban elmentett szintek maradnak és így lényegében a LittleBigPlanet összes online funkcióját kikapcsolták.

LittleBigPlanet 3 szervereit hivatalosan is határozatlan időre lekapcsolták, ami azt jelenti, hogy a játékosok többé nem férnek hozzá a felhasználók által létrehozott több millió szinthez online.'>
5 hozzászólás

Moby Dick

1 hete és 6 napja

Kár érte, pedig jó kis játék volt.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 6 napja

Hát akkor ebben ennyi volt.

válasz erre

Hát ez se fog soha többet elindulni, ebben biztos vagyok.

válasz erre

Gondolom már nem játszottak vele.

válasz erre

VaPe

2 hete

Volt még egyáltalán aki tolta? meglepett smiley

válasz erre
LittleBigPlanet 3
7.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja