szerző:
Székács Linda
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elindult a jelentkezés a legnagyobb fesztiválok és arénás koncertek önkéntesprogramjára.

"Akit érdekel a koncertek és fesztiválok világa, kíváncsi, hogy néz ki a Sziget már a nyitás előtt, részese szeretne lenni egy nagy fesztivál összetett „gépezetének”, már jelentkezhet a Fesztivál Önkéntes Központ programjába" - tudatta az Eduline-nak küldött sajtóközleményében a Sziget Fesztivál.

A Fesztivál Önkéntes Központ (FÖK) idén tizenkettedik alkalommal várja az önkéntesek jelentkezését, akik a segítségükkel hozzájárulnak a Sziget és megannyi más hazai fesztivál, valamint arénás koncert megvalósításához.

Közleményülben azt írják, az önkéntesek napi néhány órányi munkával hozzájárulhatnak egy nagy fesztivál és további kulturális rendezvények lebonyolításához, cserébe a fennmaradó időben élvezhetik a fesztivál programjait és szállásra és ebédre sem lesz gondjuk.

Nagy Réka, a Fesztivál Önkéntes Központ ügyvezetője szerint a rendezvényekre mindig nagy az érdeklődés, a legnagyobb önkéntes közösség azonban évről évre a Sziget Fesztiválon gyűlik össze. A hazai önkéntesek mellett ráadásul egyre több külföldi is érkezik.

Aki nem bír várni a Szigetig, vagy egy kisebb rendezvényen próbálná ki magát először, megannyi egyéb rendezvény közül is válogathat az idei szezon során, köztük számos vidéki ismert fesztivál és budapesti nagykoncert is jó alkalom lehet az önkéntességre

- írják.

A szerezők továbbá azt is hozzáteszik; akár az Iskolai Közösségi Szolgálati órák és az egyetemi szakmai gyakorlat teljesítésére is van lehetőség a rendezvényeken.

Jelentkezni ide kattintva tudtok, a programról pedig az alábbi cikkünkben olvashattok bővebben: