szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lemez érkezését a Grammy-gálán jelentette be az énekesnő, de a dalok száma meglepetés volt.

Pénteken megjelent Taylor Swift új albuma, a The Tortured Poets Department, amely rögtön duplára sikerült, kellemesen meglepve ezzel a rajongókat.

Tizenegyedik lemezét Swift a februári Grammy-gálán harangozta be, ahol negyedszerre vehette át az év albumának odaítélt díjat. Az előzőkhez hasonlóan ezt is hatalmas várakozás előzte meg, a duplázással pedig így egyszerre 31 új számot dobott ki napjaink egyik legnagyobb hatású popsztárja. Köztük van olyan, amelyben Post Malone amerikai rapper és a brit Florence + the Machine énekese, Florence Welch működik közre.

Swift saját bevallása szerint a dalokon keresztül élete egy nehéz időszakáról mesél, amelyen szerencsére már túl van. Ahogy a BBC írja, ez leginkább a Joe Alwyn brit színésszel való kapcsolatát takarja, akivel hat év után tavaly tavasszal szakítottak. Az énekes azóta már Travis Kelce amerikaifocistával van együtt.

Ha a Taylor Swift-koncert vallási élmény, akkor az Eras koncertfilm teleevangelizáció

Pénteken mutatták be Magyarországon először azt a Taylor Swift koncertfilmet, amit a világ nagy részén már három hete játszanak a mozik. Ez a cikk nem filmkritika vagy filmajánló a Taylor Swift: The Eras Tourról, hanem egy riport, mert elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy a Swift-rajongók által máshol autentikus koncert élményként megélt mozi hogyan érkezik meg Budapestre.