eur:
391.31
usd:
365.51
bux:
0
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A Kisvárda FC labdarúgócsapatának stadionja, a kisvárdai Várkert Stadion az avatás napján, 2018. augusztus 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Perrel riogatja a távozást tervező légiósait a Kisvárda

A csapat jelentős ponthátránnyal áll kieső helyen, ezért jó előre üzent a klubvezetés.

Öt fordulóval a vége előtt tíz pont a Kisvárda hátránya a bajnokság utolsó előtti helyén, vagyis még nem dőlt el, hogy kiesik-e a klub, de nagyon nagy csodára volna szükségük ahhoz, hogy elkerüljék a másodosztályt – írja a hvg.hu, hozzátéve: a klub külföldi játékosokkal van tele, és bár konkrét hír nem érkezett arról, hogy közülük sokan menekülnének a magyar NB II elől, a klub közleményt adott ki arról:

bepereli, akinek eszébe jutna eligazolni.

A közleményben arról írtak, hogy a játékosok munkaszerződése határozott idejű, és ezeket nem lehet egyoldalúan felmondani akkor sem, ha kiesnének az első osztályból. „Amennyiben bármelyik játékos erre alapítottan, egyoldalúan, a klub hozzájárulása nélkül szüntetné meg a szerződését, abban az esetben a Kisvárda FC meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket” – írták.

Vagyis a Kisvárda a nemzetközi szövetségnél, a FIFA-nál eljárást fog indítani az érintett labdarúgó és az új klubja ellen. Amennyiben a sportfegyelmi felelősség megállapításra kerül, a játékos komoly, akár több hónapos eltiltásra számíthat, míg az új klub – a kártérítési egyetemleges felelősségen túl – minimum pénzbüntetésre, de akár ennél súlyosabb sportfegyelmi szankcióra is – olvasható.

Címlapról ajánljuk

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

A japán piacnak legalább “ötven árnyalata” van, ahogyan arról már a Concorde márciusi podcastjában Móró Tamással is beszélgettünk. Párat ezek közül rendszeresen is érdemes figyelni, mivel meghatározzák a japán index teljesítményét. Most csupán a számunkra legfontosabb négyről írunk: a makrogazdaságról, a tőkepiac szerkezetének változásáról, a részvénypiaci pozicionáltságról és a tőzsde reformjáról. Az első három rövid távon hat, az utolsó inkább középtávon fontos.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 21:18
×
×
×
×