eur:
391.39
usd:
365.55
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Megjavul az Instagram leggyengébb pontja

Kérdésekre válaszol, és kérésre tartalmakat is ajánl az Instagram mesterséges intelligenciával felokosított keresője.

Beépül a Meta saját mesterséges intelligenciája az Instagramba, rögtön a platform keresőjébe – írja a TechCrunch alapján a hvg.hu.

Az újítással egy MI-chatbottal is lehet csevegni, de a tartalmak felfedezésében is tud segédkezni a funkció. A keresőmezőből a felhasználó rögtön egy „privát üzenetváltásban” találja magát, csak a túloldalon nem egy hús-vér ember, hanem egy chatbot van.

A funkció egyelőre még tesztelés alatt áll, de a korai beszámolók szerint a tartalmak keresése lesz a fókuszban – különös tekintettel a Reels-videókra, ami a TikTok elleni fegyverkezés fő eszköze az Instagramnál. Az MI-alapú kereső nem hoz forradalmat, de javíthat az Instagram sokat kritizált keresőjén.

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×