eur:
391.24
usd:
364.89
bux:
67885.92
2024. április 29. hétfő Péter
A spanyol Rafael Nadal a norvég Casper Ruud ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. június 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Rafael Nadal visszatért - két év után

A barcelonai férfi tenisztornán kétszettes sikert aratott a 22-szeres Grand Slam-győztes spanyol.

Rafael Nadal kétjátszmás győzelemmel tért vissza kedvenc borítására, a salakra a barcelonai férfi tenisztornán.

A 37 éves, 22-szeres Grand Slam-tornagyőztes spanyol klasszis a 2022-es Roland Garros-győzelme, azaz 680 nap után játszott ismét salakon. Első barcelonai ellenfele a 21 éves olasz Flavio Cobolli volt, akit magabiztosan, 6:2, 6:3-ra győzött le 85 perc alatt.

Nadalra a második fordulóban a negyedik helyen kiemelt ausztrál Alex de Minaur vár.

A korábbi világelső közel egyéves kényszerpihenő után januárban, Brisbane-ben tért vissza, de a negyeddöntős mérkőzésén ismét megsérült, azóta most játszott először.

A barcelonai viadalon magyar részről Marozsán Fábián érdekelt, ő kiemeltként csak a második fordulóban mutatkozik be, ellenfele a francia Luca van Assche lesz szerdán 16.30 körül.

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 21:18
×
×
×
×