eur:
390.68
usd:
366.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Kulcsár Katalin játékvezető a női labdarúgó Bajnokok Ligájának elődöntőjében játszott  Wolfsburg-Barcelona mérkőzésen a spanyolországi San Sebastiánban 2020. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Gabriel Bouys

Párizs 2024 - Kulcsár Katalin számára mérföldkő az olimpiai megbízatás

A játékvezető Kulcsár Katalin pályafutásában mérföldkövet jelent, hogy videobíró-asszisztensként közreműködhet a párizsi olimpia labdarúgótornáján.

"A személyes siker mellett ez a Magyar Labdarúgó Szövetség VAR-projektjének is a sikere, hiszen ez az első nagy torna, amelyen magyar videobíró képviseli a játékvezető-társadalmat és az MLSZ-t" - nyilatkozta az M4 Sporton Kulcsár.

Hozzátette, nagy elismerés és mérföldkő számára a megbízatás, másrészt az olimpiára kijutni gyermekkori álom volt számára.

"Nagyon jó érzés, hogy nemcsak szurkolóként, a saját örömömre leszek ott, hanem hivatalosan, hiszen meghívást kaptam" - magyarázta.

Mint kifejtette, nagy világeseményen videobíróként még nem szerepelt, és teljesen más kihívásnak tartja, mint a játékvezetést, de nagyon szereti, érdekesnek találja, extra motivációt jelent számára a lehetőség, ami felfrissítette a játékvezetéshez való hozzáállását.

Kulcsár elárulta, hogy nem lesznek ott a stadionokban, hanem a videobíró-központban dolgoznak majd, és két-három nappal a mérkőzések előtt kapják meg a küldésüket.

A 39 éves magyar bíró vezetett már Bajnokok Ligája-döntőt, tevékenykedett világ- és Európa-bajnokságon, 2017-ben pedig a világ legjobb női labdarúgó-játékvezetőjének választották.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×