szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

J Balvin koncertjén pattant egyszer csak színpadra a hollywoodi sztár, hogy elénekelje karrierje talán legfontosabb dalát.

J Balvin vasárnap esti koncertjén a Coachellán Will Smith volt a meglepetésvendég: a filmsztár a Men in Black című, 1997-es filmje azonos című betétdalát énekelte el – írja a Hollywood Reporter.

Smith stílszerűen napszemüvegben és fekete öltönyben lépett színpadra, ahogyan a film földönkívüliekkel foglalkozó ügynökeként is tette. A fellépés alatt egy hatalmas alienfej is a színpadon volt, és a háttértáncosok is földönkívülinek voltak beöltözve.

A dal végén Balvint a show részeként fekete öltönyös emberek lerángatták a színpadról, Smith pedig azt az eszközt használta, amelyet a filmben a bámészkodók emlékeinek törlésére alkalmazott.

A Coachella koncertjein egyébként is sok meglepetésvendég bukkant fel a hétvégén, köztük Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Shakira, Paris Hilton és Kesha, aki azzal került be a hírekbe, hogy Tik Tok című dalának egyik sorát „fuck P. Diddy”-re változtatta.