A jelek szerint az EA Black Panther játéka nyitott világú lesz

2024. április 14.
18.0211
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Black Panther egy új álláshirdetés szerint nyílt világú játék lesz, ugyanis a Cliffhanger Gamesnél vezető sandbox dizájnert keresnek, a címet egyébiránt a Middle-earth: Shadow of Mordor veteránjai készítik.

A munkaköri leírás szerint a sikeres pályázók "fontos szerepet játszanak majd a találkozások, rendszerek és a játékmenet megtervezésében és feltöltésében egy dinamikus és fejlődő nyílt világban." Ez a szerep szoros együttműködést igényel a tervezőcsapatokkal, az AI mérnöki- és a technikai művészeti részlegekkel - sorolják.

A Cliffhanger Games 2021-ben alakult és Kevin Stephens vezeti, aki a Warneres Monolith főnöke volt a Middle-earth: Shadow of Mordor és a Middle-earth: Shadow of War fejlesztése során. A Cliffhanger csapatában olyan franchise-ok veteránjai is helyet kaptak, mint a Halo, a God of War és a Call of Duty.

A Black Panther játék a Marvel Games-szel együttműködésben készül és tavaly nyáron erősítették meg, hogy egy egyjátékos élményre számíthatunk.
Black Panther egy új álláshirdetés szerint nyílt világú játék lesz, ugyanis a Cliffhanger Gamesnél vezető sandbox dizájnert keresnek, a címet egyébiránt a Middle-earth: Shadow of Mordor veteránjai készítik.'>
5 hozzászólás

VaPe

2 hete és 5 napja

Az kemény lesz ha azt a bazinagy szigetet lemodellezik. mosolygó smiley Már ha ott fog játszódni...

válasz erre

petrovicsz

2 hete és 5 napja

Kíváncsian várom. Van benne potenciál.

válasz erre

XTomiX0029

2 hete és 5 napja

mi a helyzet a vasember játékkal?

válasz erre

Kisember001

2 hete és 6 napja

Ma már melyik játék nem az?

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 6 napja

Nem biztos hogy baj az, sőt. Kívncsian várom.

válasz erre
Black Panther
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja