eur:
390.98
usd:
366.91
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A szegedi Dean Bombac a labdával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában játszott Pick Szeged-Aalborg HB mérkőzésen a Szegedi Sportcsarnokban 2021. október 27-én. Balra a Nikolaj Laeso, a dán csapat játékosa. Pick Szeged-Aalborg HB 31-28.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

NB I/B-s klubhoz igazol a Szeged kézilabdasztárja

Dean Bombač nyártól Győrben folytatja. A csapat már biztosan feljut az első osztályba

A 35 éves Bombač jelenleg az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója, szlovén, lengyel és magyar bajnok, valamint ugyanezen országok kupagyőztesének is mondhatja magát.

A Győr listavezető az NB I/B-ben, előnye kilenc pont a harmadik helyezettel szemben és már biztos, hogy a következő szezontól az élvonalban szerepel - emlékeztet az euronews.hu.

Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC ügyvezetője elmondta, "nagy reményeket fűzünk hozzá, mert személyében egy több poszton is világklasszis teljesítményre képes, tekintélyt parancsoló játékost igazoltunk" - emelte ki.

Hozzátette: a klub céljainak megvalósításában számítanak Bombacra, akinek irányítótársa Máté István lesz. Közölte, hogy a szlovén kézilabdázó három évre szóló szerződést írt alá.

Áll a bál Győrben

Közben a Kisalföld arról számol be, hogy a norvég TV 2 Sport információi szerint pénzügyi vita támadt a Győri Audi ETO KC és két korábbi edzője ,Ulrik Kirkely és Kristian Danielsen között. A két fél olyannyira nem ért egyet abban, hogy a dán edzőket – szerződésük szerint – az elbocsátásuk után miként kell kifizetni, hogy a vita most bíróság elé kerülhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×