eur:
390.94
usd:
366.8
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban  2023. március 2-án.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Bajnokságot jósol a Felcsútnak az MI

A Ferencváros szerdán 2-1-re legyőzte a DVTK-t, és nagyot lépett az újabb bajnoki cím megszerzése felé. A kérdés, hogy a mesterséges intelligencia, hogyan látja a közeljövőt a bajnoki cím szempontjából.

A mesterséges intelligencia 2103-ig megtippelte az NB I bajnoki címét szerző csapatait a következő 80 évre. A Riafoci Instagram-oldalán található kép szerint a Ferencváros egyeduralmát több, jelenleg a másodosztályban található klub is megtöri majd.

A következő 10 évben a Paks, a Fehérvár, a DVSC és a DVTK után a Nyíregyháza emelheti magasba a magyar bajnoki serleget.

A Puskás Akadémia számára a 2033-as év hozhat dicsőséget. A felcsúti csapat egyébként ma 18.45-kor lép pályára a Mezőkövesd ellen.

A jelenleg élvonalbeli csapatok közül csak a kiesőzónában található Kisvárda és Mezőkövesd nem látható a listában - vette észre az nb1.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fotti (@fotti.hu) által megosztott bejegyzés

A Honvéd, az ETO és a Vasas mellett a Szeged, a BVSC, a Pécs, a Tatabánya, a Haladás, a Siófok, a Veszprém és a Kozármisleny is szerepel a távoli jövőben aranyéremre esélyesek között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×