eur:
390.97
usd:
366.91
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A szerb Novak Djokovic az orosz Ivan Gakov ellen játszik a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában 2023. április 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Djokovics és Sinner sem jutott döntőbe Monte-Carlóban

A világranglista első és második helyezettje, azaz Novak Djokovic és Jannik Sinner sem jutott be a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe.

A szerbek 24-szeres Grand Slam-bajnoka a szombati elődöntőben 2 óra 16 perces csatában maradt alul a norvég Casper Ruuddal szemben. Mindketten négyszer vették el a másik adogatását, és a hercegségben kétszeres győztes Djokovics végül egy kettős hibával zárta le a meccset.

A világelső klasszisnak ez volt az első versenye új edzőjével, a horvát Goran Ivanisevicet váltó szerb Nenad Zimonjiccsal.

A másik ágon a 2021-ben és 2022-ben monacói bajnok Sztefanosz Cicipasz szintén három szettben búcsúztatta Sinnert, akinek idei 24 mérkőzése közül ez volt a második veresége. Az olasz kiválóság a harmadik felvonásban combproblémákkal küszködött, és többször is ápolást kért.

Ruud (norvég, 8.)–Djokovics (szerb, 1.) 6:4, 1:6, 6:4

Cicipasz (görög, 12.)–Sinner (olasz, 2.) 6:4, 3:6, 6:4

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×