Készül az új Blair Witch Project

Lesz új BWR-film.

Idén is áprilisban kerül megrendezésre Las Vegasban a CinemaCon, ami a mozitulajdonos legnagyobb rendezvényen, amin természetesen minden nagyobb hollywoodi stúdió is képviseli magát, és többségük még panelt is tart, amelyeken az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertetik a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból természetesen a Lionsgate sem maradt ki, több érdekes projektről rántották le a leplet, s már leforgatott projekteket is promóztak. Az egyik nagy bejelentésük egy új Blair Witch Project volt.

Még tavalyelőtt áprilisban derült ki, hogy a Lionsgate stúdió fel szeretné támasztani a Blair Witch-franchise-t, és tavaly azt is megírtuk, hogy Oliver Park személyében már rendezőt is kapott a projekt. Akkor arról volt szó, hogy az eredeti film írói és rendezői, Daniel Myrick és Eduardo Sánchez producerek lesznek a filmben. Nos, most a jelek szerint egy másik projekt kapott zöld utat a stúdiótól (legalábbis nincs szó a szerepvállalásukról), ugyanis ebben már a 2016-os Blair Witch Project producere, Roy Lee vállalt szerepet, és ami még fontosabb, hogy a gyártója a Blumhouse lesz, a főleg horrorokkal foglalkozó stúdió ráadásul több filmre szóló szerződést kötött a Lionsgate-tel, mely keretében a stúdió könyvtárásban található klasszikusokat fogják újragondolni.

Az Ideglelés, azaz a Blair Witch Project minden idők egyik legsikeresebb független filmje volt annak idején, a 60 ezer dolláros horror 1999-ben 140,5 millió dollárt hozott Amerikában és további 108 milliót a világ többi részén. Természetesen rá egy évre folytatást is kapott, azonban a Book of Shadows: Blair Witch 2 közel sem volt akkora siker, egypoénosnak érezték a nézők a koncepciót, így az csak 26,5 millió dollárt termelt hazájában és 21 milliót nemzetközileg, pedig 15 milliós volt a büdzséje. 2016-ban feltámasztásra került a sorozat, de az új próbálkozás sem hozott jobban, mint a második rész: Amerikában 21, a világ többi részén 24 millió dollárra futotta neki 5 milliós költségvetés mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!