Hatalmas a felháborodás a The Crew törlése miatt

2024. április 12.
24.6871
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Ubisoft kizárólag online játszható versenyjátékának, a The Crewnek április elsején leálltak a szerverei, de néhány felhasználó szerint a vállalat belenyúlt a Ubisoft Connect fiókjukba és vissza is vonta a játékhoz való hozzáférési engedélyét.

A felhasználók közül néhányan lopáshoz hasonlítják ezt a lépést, mivel megvásárolták a játékot és nem kaptak figyelmeztetést, hogy a Ubisoft törölni fogja a licencet. Amikor megpróbálták elindítani, akkor egy üzenetet kaptak, amely szerint a hozzáférés többé nem lehetséges.

Amikor a Ubisoft bejelentette, hogy a szervereket lekapcsolják, visszatérítést ajánlott fel azoknak, akik nemrég vásárolták meg a The Crewt. Néhányan közülük privát szervereket terveztek létrehozni, ami most már lehetetlen és ismét felhívják a figyelmet a digitális termékek vásárlásával kapcsolatos lehetséges problémákra.

A felháborodás akkora, hogy elindult a Stopkillinggames kampány, amelynek fő témája a The Crew. Azt szeretnék elérni, hogy jogi győzelmet arassanak, amely kötelezné a kiadókat arra, hogy a támogatás megszűnése után is játszható formában tartsák az élő szolgáltatásos játékaikat, például privát szerverek indításával.

The Crewnek április elsején leálltak a szerverei, de néhány felhasználó szerint a vállalat belenyúlt a Ubisoft Connect fiókjukba és vissza is vonta a játékhoz való hozzáférési engedélyét.'>
6 hozzászólás

VaPe

3 hete

Az a legnagyobb probléma hogy a digitális **** felé kényszerítenek mindenkit. Sőt ha dobozosan sikerül is megvenni valamit, akkor is bármikor lekapcsolhatják a szervert, manapság meg azokhoz kötik még a működést is. Iszonyat gáz.

válasz erre

Patrik94

3 hete

petrovicsz írta:
Hát mondjuk azt nem csodálom. Ezért fizettek emberek.
Óóóó és mennyi mindennel van ez így... mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hete

Merész húzás amúgy.

válasz erre

Hát mondjuk azt nem csodálom. Ezért fizettek emberek.

válasz erre

XTomiX0029

3 hete és 1 napja

Érthető és a rohadt mocskos azt az Ubisoftnak ami sok az sok ://////////

válasz erre

Mordorer

3 hete és 1 napja

Miiii? meglepett smiley Ezt hogy?

válasz erre
The Crew
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja