Emberevő majmok és orrszarvúk a Gladiátor 2-ben

Megjöttek a Gladiátor 2 első infói.

Idén is áprilisban kerül megrendezésre Las Vegasban a CinemaCon, ami a mozitulajdonos legnagyobb rendezvényen, amin természetesen minden nagyobb hollywoodi stúdió is képviseli magát, és többségük még panelt is tart, amelyeken az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertetik a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból természetesen a Paramount Pictures sem maradt ki, több érdekes projektről rántották le a leplet, s már leforgatott projekteket is promóztak. A Gladiátor 2-ből pár dologról azért lerántották a leplet. Többek között a logóról és a címről, és az előzetest is levetítették.

A november 22-én bemutatásra kerülő filmről, ami az első rész után 20 évvel játszódik, például kiderült, hogy Denzel Washington nem a császárt fogja alakítani (ő Joseph Quinn lesz), hanem egy háttérben áskálódó római államférfi lesz, a főhőst alakító Paul Mescal pedig egy nemes, aki lemond az előjogairól. Pedro Pascal egy római tábornok lesz, aki gladiátorrá fokozódik le, miután le akarja állítani embereinek hadba küldését - és természetesen ők ketten meg is küzdenek egymással az arénában. A Ridley Scott által rendezett filmben szerepet kapnak még emberevő majmok, öklelő orrszarvúk és cápák is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #3
    És vannak akik azt feltételezik, hogy mindenki hülye aki fentartásokkal fogadja az ilyen és ehez hasonlo mindent bele storykat.
    DE ök mindent is tudnak vagy ha nem akkor az internet rejtett bugyraibol felkeresik azt a kevés emlitést ami az ő igazukat támasztja alá.

    Nem azért irtam,mert nem voltak ilyen állatok , csak azt, hogy eléggé különleges és ritka esemény volt az ha ez mind egyszerre jelen lesz a filmben és valoságos realisztikus mi több történelmileg hiteles filmet akarnak forgatni.

    És még az se számitana ha nem lenne az ha nem egy Gladiátor elso részének a folytatásaként jelene meg, hanem egy teljesen különbözö eredet film ami abban az időben játszodik.
    Csak manapság ez a modi, hogy egy jol bejáratot régi cimet vegyunk elö ,mert az már a fele nézőszámot bevonza, aztán öntsuk nyakon csomo CGI-al, lehetőleg annyi karakterrel a vászonra, hgy ne is tudjon a néző koncentráálni arra, hogy mi hol és miért is történik..

    ugyhogy ha nem személyeskedo lekezelő mondon csak a beirásomat fikázva akarsz válaszolni akkor probálj meg tényeket és saját érvekjet is megosztani a nyagérdemüvel hamár anynira mindent is tudsz és én hülye meg semmit se.
  • kalapos01 #2
    vannak, akik alapból azt feltételezik, hogy a másik (jelen esetben az író) a hülye, mert annyira hülyék, hogy nem jut eszükbe, hogy ők is lehetnek hülyék.

    Ilyenkor mindig érdemes egy keresést megereszteni, mielőtt az ember a saját tudatlanságára támaszkodna, és meghökkentésül olyasmit dobna be, ami lehet, hogy volt. Én nem értek hozzá, de egyes források szerint voltak jegesmedvék is. Viszont orrszarvúk, elefántok, oroszlánok biztosan. Majmok pedig aztán végképp dögivel, azt jobb, ha nem is tudja az ember, hogy mi mindenre használták őket egyesek szerint. A lényeg, hogy elég komoly irodalma van a gladiátor harcoknak magyarul is, de az internet mindenki számára elérhető.

    az ember hülyeségének a foka az ezt követő reakció alapján dől el: nem nem annyira hülye, akkor azt mondja, hogy "hopp, hülye voltam", ha túl hülye, akkor mondja, hogy "De.." és elkezd magyarázni, hogy nem is úgy van az.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2024.04.13. 17:06:06
  • repvez #1
    teljesen hihetőnek és realistának tünik az eredetihez képest igy .
    jaaa nem.
    kár,hogy jegesmedve, meg kardszárnyu delfin nem lesz benne